2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 93 پست
مرسی به لطف شما خوبم   اتفاقا  الان که زیر یه سقف زندگی میکنن نباید دنبال مچ گیری بود ...

ن فایذه ای نداره باید هرچی دیدی مثل بز ب رو خودت نیاری و ب زندگی ادامه بدی 😒😒😒

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
چقد تیپ و استایل عکس پروفایلتون شبیه اینه

بله تقریبا

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فایذه ای نداره باید هرچی دیدی مثل بز ب رو خودت نیاری و ب زندگی ادامه بدی 😒😒😒

شما  درست نخوندی   وقتی میگم دنبال رفعش باش یعنی  به رو خودت نیاوردی ؟؟؟

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار
شما  درست نخوندی   وقتی میگم دنبال رفعش باش یعنی  به رو خودت نیاوردی ؟؟؟

این خانم چ جوری ب دنبال رفعش باشه باید مطمئن بشه یا نه. شما میگی باغچه رو بیل نزن یعنی سکوت کن

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

خانم من از روی کنجکاوی رفتم تموم تاپیک های شما رو خوندم.  شوهر شما واقعا مشکل روحی داره . از اول شما مشکل داشتی آلآن بعد 1/5 سال بدتر شده . واقع بینانه به زندگیت نگاه کن . ببین زندگی چقدر ارزش داره

خدایا به دلمون آرامش بده😊
این خانم چ جوری ب دنبال رفعش باشه باید مطمئن بشه یا نه. شما میگی باغچه رو بیل نزن یعنی سکوت کن

همون حرفایی که  تو صحبتاشون با دوستشو خونده عنوان کنه  البته نه با داد وبیداد و ازش بخواد اگه مشکلی داره حالا چه با خودش چه باخانم عنوان کنه  رفع کنن  حالا گیرم مچشم بگیره این بیشتر لطمه میزنه به زندگیش اگه خیال طلاق نداره فقط از چشم بقیه میندازه هم شوهرشو هم خودشو

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار
نمیشه ک 🤤🤤

اگر ب رو آوردن باید طلاقشون را بگیرن چون اقا الان ترس داره از خانم ک نفهمه ولی اگر فهمید فهمیده و خانم عکس العملی نداشت دیگه روشون باز میشه و ترسشون میریزه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
چرا؟

جواب دادم بخون عزیزم روی هوا نمیگم ها دیدم ک میگم من یک زمانی بواسطه شغلم دادگاه خانواده زیاد میرفتم از این چیزها زیاد دیدم و شنیدم

خانم من از روی کنجکاوی رفتم تموم تاپیک های شما رو خوندم.  شوهر شما واقعا مشکل روحی داره . از او ...

قربونت بشم که نشستی همه تاپیکامو خوندی.❤️❤️ بلهمه حال بازم کنارش ارپمم راحتم توزندگیم دغدغه ی زیلدی ندارم یعنی اگراین مشکل نبود واقعا خوشبخت میشدیم

اگر ب رو آوردن باید طلاقشون را بگیرن چون اقا الان ترس داره از خانم ک نفهمه ولی اگر فهمید فهمیده و خا ...

خب اخرش ک چی. ینی باید با خفت ب زندگیش ادامه بده ک فقط سایه یه مرد بالاسرش باشه . در حالی ک میدونه اقاه زن میاره خونه .😥😥😥 بنظرم اگ مطمین شد صدرصد باید علنی کنه قضیه رو

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
قربونت بشم که نشستی همه تاپیکامو خوندی.❤️❤️ بلهمه حال بازم کنارش ارپمم راحتم توزندگیم دغدغه ی زیلدی ...

یه خورده با سیاست رفتار کن . وقتی آون عصبیه شما اروم باش سعی کن قلقش دستت بیاد باید دستت بیاد واکنشت نسبت به رفتارش باید چی باشه 

خدایا به دلمون آرامش بده😊
خب اخرش ک چی. ینی باید با خفت ب زندگیش ادامه بده ک فقط سایه یه مرد بالاسرش باشه . در حالی ک میدونه ا ...

ن باید جلوش را بگیره مهر و محبتش را زیاد کنه ببینه چی میشه اقا میره سمت یک زن دیگه.باید کاری کنه ک عذاب وجدان بگیره از کارش