2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 93 پست
حالت خوبه؟ این شعار واسه قبل ازدواج حوبه ن بعدش. یعنی اجازه بدیم هر گهی بخورن بعد به رو خودمون نیاری ...

مرسی به لطف شما خوبم   اتفاقا  الان که زیر یه سقف زندگی میکنن نباید دنبال مچ گیری بود   باید دلیلشو پیدا کرد و رفع کرد  مچ گیری فایده ش چیه شما که حالتون خوبه بفرمایید

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار
اتفاقا بی خیال بی خیالم وکاری بش ندارم ولی اتفاقی پیاماشو بادوستش دیدم ازاون به بعدم شکم بیشترشد وا ...

عزیز دلم  بشین باهاش صحبت کن ببین مشکل کجاس  ولی بدون جار و جنجال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا طرف مشکوک میزنه چه ربطی داره

چیزی که ببینی یا چیزی که تصور باشه خیلی فرق داره   الان این خانم براش مسجل نشده  

خدایا نمیدونم چرا بعضی از ما زنا اینقدر راحت میشینیم تا هر ظلمی که مردا دلشون میخواد بهمون بکنن  ...

بعضی ها بخاطر اینکه خانوادشون پشتشون نیست

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
😁😁😁😁 شما نیا اینجا از مکر حیله زنان اگاهی پیدا میکنی کارماهارو سخت میکنی

😂😂😂ولی خداییش ادم مجرد ازاین کار چندشش میشه چه برسه متٵهل...فکر کنم مشکل روانی داشته باشه اصلا

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
😂😂😂ولی خداییش ادم مجرد ازاین کار چندشش میشه چه برسه متٵهل...فکر کنم مشکل روانی داشته باشه اصلا

😐😐😐😐 والا من مردی ندیدم چندشش شه

شماخاصی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
😐😐😐😐 والا من مردی ندیدم چندشش شه شماخاصی

واقعاااااا؟؟؟؟؟مورد همجنس بازیه هاااا

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
من فکر کردم  باجنس مخالف. خب من خیلی چشم گوش بستم😐

خدا چشم وگوشتونو باز کنه😂