2777
2789

من اول با مایع ظرف شویی و ابر تمیز میکنم چربی هاش بره. بعد که با دستمال دیگه خشک کردم... چون جاش میمونه و کدر میشه.. گاز پاک کن میزنم روش با همون دستمال معمولی ها میکشم عینه اینه میشه بغضی وقت ها هم بعد تمیز کردن و خشک کردن با مایع ظرف شویی... شیشه پاک میزنم

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور گاز پاک کنی اسمش چیه. نداشتم تا حالا

عزیزم اسمش الان نمیدونم خونه خودم نیستم...دو سه روز دیگه برمیگردم خونه دیدم برات اینجا کامنت میذارم 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

من اول با الکل و پنبه صفحه رو پاک میکنم که چربیهاش بره.بعد هم با یه پارچه ی نخی و گاز پاک کن

مثل آینه میشه

از گاز پاک کن های مختلفی استفاده کردم.ولی مایع گاز پاک کن گلرنگ از همه بهتره

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

[QUOTE=116942521]من اول با الکل و پنبه صفحه رو پاک میکنم که چربیهاش بره.بعد هم با یه پارچه ی نخی و گاز پاک کن مثل آی ...[/

QUOTیعنی گاز پاک کن از شیشه پاک کن خیلی بهتره؟ روی همین شیشه یعنی

اره.من شیشه پاک کن استفاده کردم.از چند جور گاز پاک کن هم استفاده کردم.اما این که میگم از همشون بهتره خیلی سریعتر و تمیز تر پاک میکنه.با وجود اینکه روش نوشته مخصوص استیل ولی من برای شیشه استفاده کردم واقعا راضیم

ولی خب اصل کار پاک کردن چربی با الکل هست.که من پنبه رو به الکل آغشته میکنم و پاک میکنم چربی هارو

بعدش با شیشه پاک کن هم تمیز میشه ولی خب من احساس میکنم با گاز پاک کن تایم کمتری میخواد

من اینجوری تمیز میکنم.مثل آینه میشه.میخواستم تجربه امو بهت بگم شاید به دردت بخوره.هرطور خودت صلاح میدونی.البته وقت گیر نیست اصلا.یکی دو دقیقه