2777
2789
عنوان

کمکککککک 😭😭😭😭😭

139 بازدید | 13 پست

بچه‌ها تونو چطوری میخوابونید؟

من فسقلی 6ماهمو  دو ساعت راه میبرم تا نیم ساعت بخوابه، خییییلی بد میخوابه، خوابش کم نیست خوبه بد میخوابه

دیگه بعضی وقتا دلم میخواد با کله برم تو دیوار

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر عادتی بدی همون میشه ،از امشب راه نبر، قبل خواب شیرخشک گرم یا فرنی بده شکمش سنگین بشه خوابش عمیق م ...

شبا خوبه، بخوابه دیگه فقط پامیشه شیر میخوره چرت روزانش پیرم کرده

رفلاکس داره شاید  بهش نبات داغ بده شبا  با روغن زیتون ماساژ بده  حتما هم سیرش کن&n ...

تازه شروع کردم غذا دادن بهش، تا یکی دو ماه پیش خوب بود باورتون نمیشه ماه پیش رفتیم مسافرت اینقد خوب میخوابید هیچ اذیت نمیکرد تو خونه هی ناز میکنه واسه من بیچاره

رفلاکس داره شاید  بهش نبات داغ بده شبا  با روغن زیتون ماساژ بده  حتما هم سیرش کن&n ...

چند وقتشه؟

ووووی منم دخترم دوماه و نیمشه برا خوابیدن پدر در میاره، گریه میکنه دست وپا میزنه عصبی میشه، منم کلی ...

مریض شدم دیگه

شبا خوبه، بخوابه دیگه فقط پامیشه شیر میخوره چرت روزانش پیرم کرده

خوب دو ساعت در روز کافیه بخوابه اگه هم نخوابه مهم نیست، بچه الان باید شروع کنه به بازی ، تا خسته نشده نخوابون، باهاش بازی کن

خوب دو ساعت در روز کافیه بخوابه اگه هم نخوابه مهم نیست، بچه الان باید شروع کنه به بازی ، تا خسته نشد ...

آخه هی نق میزنه ، آره باید بجای چرخوندن باهاش بازی کنم لااقل اگه وقت گذاشتم اعصابم سرجاشه