2777
2789
تیز باشم یعنی چک کنم؟؟ 

نه چک نکن مگر اینه واقعا بفهمی جدیدا باز مشکوک شده ..اگر رفتاراش عادیه اصلا چک نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من فقط پیشنهاد دادم. حالا برید کنجکاوی کنید اونقدر که بالاخره چیزی پیدا کنید و کار رو بکشونید به طل ...

نه حرف شما پیشنهاد نیست 

شما میگید گیریم مرد چت کرد ، خب بکنه

نههههههه این میشه باز گذاشتنه راه خیانت......

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چک نکن مگر اینه واقعا بفهمی جدیدا باز مشکوک شده ..اگر رفتاراش عادیه اصلا چک نکن

اخه مشکلم همینه 

تا زنگ پیام میاد ته دلم میلرزه، تا گوشی زنگ میخوره ته دلم میلرزه 

چقدرررررررر عاشقم بود چقدرررررر بهم محبت میکرد 

یکبارم بهم نه نمیکفت 

بهشم ک گفتم چرا اینکارو کردی ، گفت همینجوری چت میکردم توی مجازی. برا گذران وقت 

ولی خب قابل قبول نیست برا من 

چون کلا مخالفم 

حتی خونه رو هم زد ب نامم 

بعد از اون اتفاق 

ولی مشکل اینه که اب رفته ب جوی باز نمیگرذه

بوی نم بارون 😍🌧️☔

من به عنوان یه مرد که با خیلی از مردای دیگه رابطه صمیمی دارم و خیلی داخل اجتماع رفت و آمد دارم، این رو با اطمینان میگم که 99.9 مردها شیطنت هایی دارن. حالا یا میفهمید یا نمیفهمید! یا خیلی پیش میرن و یا تا حدودی پیش میرن. و من هر روز میبینم داخل جامعه.

اما همه شیطنت ها به جاهای بد ختم نمیشن. اغلب یه جور ماجراجویی واسه مرد هستش و نهایتش هم بیخیالش میشه!

پس به نظرم با کنجکاوی فقط مرد وقیح تر میشه. اتفاق خاصی نمیفته.

من به عنوان یه مرد که با خیلی از مردای دیگه رابطه صمیمی دارم و خیلی داخل اجتماع رفت و آمد دارم، این ...

چ جالب! 

برا مردا که میشه اسمش رو میذارن شیطنت!!! 

نه کثافت کاریه نه شیطنت 

حتی همون چتش هم

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه مشکلم همینه  تا زنگ پیام میاد ته دلم میلرزه، تا گوشی زنگ میخوره ته دلم میلرزه  چقدرر ...

میفهمم چی میگید.

واسه همین میگم اگه از اول متوجه نمیشدی خیلی بهتر بود. چون آب رفته به جوی باز نمیگرده هیچ موقع!

اما راه خیانت رو هم با کنجکاوی نمیشه بست. باید جور دیگه ای ببندید. با محبت و سیر کردنه مرد.

یه مرد واسه خیانت اوووونقدر راه داره که عقل جن هم نمیرسه. اگه بخواد بپره میپره. این رو شک نکنید. راهش هم واسش بازه بازه!

میفهمم چی میگید. واسه همین میگم اگه از اول متوجه نمیشدی خیلی بهتر بود. چون آب رفته به جوی باز نمیگر ...

ببخشید ولی من دیگه با شماحرفی ندارم 

چون شما هم از اون دست ادمایی هستید ک خیانت رو توجیه میکنن......

سیر بشه که خیانت نکنه؟؟؟؟ 

میخوام صد سال همچین نامردی نباشه تو زندگیم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ببخشید ولی من دیگه با شماحرفی ندارم  چون شما هم از اون دست ادمایی هستید ک خیانت رو توجیه میکنن ...

با این تفسیری که شما خانم ها از خیانت دارید، همه آقایونه اطرافه خوده بنده خیانت کارن والا!

اصلا چک کنید! هر روز و هر ساعت و هر دقیقه ذهنتون رو درگیر این موضوع کنید. اینجوری بهتره!

حالا از کجا معلوم یه گوشی داره؟ گوشی و سیمکارت دومی در کار نیست؟

از کجا معلوم از طریق کامپیوتر نیست؟

از کجا معلوم صب که میره پیش اون نمیره؟

از کجا معلوم همکارش نیست و صب تا عصر کنارش نیست؟

از کجا معلوم زن همسایه نیست؟

از کجا معلوم هزار رااااه دیگه؟!؟

بشینید همه این ها رو چک کنید. این راه معقول تره خانم ها! 

اما همممه این ها رو هم اگه چک کنید راه های دیگه ای هم هست که به ذهن هیچ کدومتون نمیرسه تا اخر عمر!

من فقط صحبتم اینه که مرد اگه بخواد بپره با چک کردن هیچی درست نمیشه.

شما هم اگه دنبال این هستید که یه چی پیدا کنید ازش و زندگی نکنید، باید عرض کنم حتمنه حتما چیزایی پیدا میکنید!

پس خودتون رو از همین الان واسه بعدش اماده کنید.

با این تفسیری که شما خانم ها از خیانت دارید، همه آقایونه اطرافه خوده بنده خیانت کارن والا! اصلا چک ...

بله اقایون اطراف شما خیانت کارن 

بیچاره زناشون ک نمیدونن

بوی نم بارون 😍🌧️☔

در روز شوهرم داره حداقل با چهار پنجتا بازاریاب و مسول فروش که معمولا همه هم خانوم هستن تلفنی تلگرامی صحبت میکنن دیگه شرایط کارش ایجاب می‌کنه من خوب به واسطه کارم با موبایلم در روز با کلی آقا صحبت میکنم مرد و زن فرقی نداره حد و حدود رو رعایت کنن و مشکل با همسرشان نداشته باشند مشکلی پیش نمییاد

ببین مثلا ی خانومی ک بخواد پاشو از گلیمش دراز تر کنه  وقت و بی وقت ب همسرتون اس بده

راحت بلاک میکنه تمام 

یه بازاریاب زبل بود چند بار منم دیده بودنش تو کارگاه از این سانترال مانتال ها دو سه بار  نمی‌دونم چی شده بود ساعت هشت و نیم شب زنگ زده بود شوهرم گفت خانوم فلانی شما تا ساعت پنج که کارگاه هستم هروقت دوست داشتین زنگ بزنین موقعیت داشتم جواب میدم لطفا دیگه خارج ساعت کارم اگه واقعا جون کسی بسته به تماس بودش بزنگ همین شد دیگه بی وقت نزنگید 

اینه که میگم آدم باید خودش حدود حدودش رو مشخص کنه 

راحت بلاک میکنه تمام   یه بازاریاب زبل بود چند بار منم دیده بودنش تو کارگاه از این سانترا ...

اخه مثلا همسر من خیلییییی ساده س 

مثلا تا یه چیز خیلی واضح نباشه ، ، ککشم نمیگزه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه مثلا همسر من خیلییییی ساده س  مثلا تا یه چیز خیلی واضح نباشه ، ، ککشم نمیگزه

دیگه ساده و غییر ساده نداره که من احساس میکنم شما ساده هستین این حرف رو میزنین ... مثلاً خانومه زنگ بزنه شوهرمن یا باید جنسش رو بفروشه یا بابت پول گرفتن جنس فروخته زنگ زده یا قیمت های روز رو ارسال می‌کنه یه یه سری خبر که ما فلانجا نمایشگاه داریم می‌زنیم و شعبه داریم می‌زنیم صحبت می‌کنه خارج این بگه ببخشیدا دیگه میشه لاس زدن  

دیگه ساده و غییر ساده نداره که من احساس میکنم شما ساده هستین این حرف رو میزنین ... مثلاً خانومه زنگ ...

مثلا چ کاری از من برمیاد؟ خب باید تذکر بدم ب شوهرم؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔