2777
2789

به عنوان یه مرد پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید. چون اولا غرور مرد زیر سوال میره. دوما حتما با کنجکاوی چیزایی رو پیدا میکنید!

خب... بعدش چی؟ ....یا اینکه مدتی افسرده اید و ناراحتی و زندگیتون به هم میریزه و اینا. بعدش یا میفهمید اشتباه کردید و یا میفهمید خبریه!

خب حالا که فهمیدید خبریه چی میشه اونوقت؟ باید بیاین پست بزنید خیانت و یه هفته شب و روز گریه و آخرش هم احساستون اونی که اون اول بوده نمیشه و زندگیتون واسه همیشه داغون میشه. مرده هم پر رو تر میشه و وقیح تر ادامه میده!

پس به بعدش فک کنید... به نظر به جای کنجکاوی سعی کنید بیشتر هوای مرده رو داشته باشید.

نهایتا هم این رو بگم، مردی که بخواد بپره، میپره! چه اون رو چک بکنید و چه نکنید!

یه زن عاقل هیچ وقت کنجکاوی نمیکنه غیر از اینکه کاری از دستش بربیاد واسه جلوگیری از اتفاق های بدتر... که اون حالته دوم رو خیییلی بعید میدونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان یه مرد پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید. چون اولا غرور مرد زیر سوال میره. دوما حتما با کنجکاو ...

من دیدم چت از همسرم 

ولی تا پای طلاق بردمش و حق طلاق ازش گرفتم ک اگه تکرار کنه تمومه 

خودشم میدونه

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بخوام پیگیری کنم دیگه نمیتونم حتی سرمو بخارونم

کارش طوریه که دائم بهش زنگ میزنن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من دیدم چت از همسرم  ولی تا پای طلاق بردمش و حق طلاق ازش گرفتم ک اگه تکرار کنه تمومه  خو ...

آفرین ک حق طلاق و گرفتی..عزیزم یه جیزی بگم..شما چون یه بار ازش دیدی پس طبیعیه بازم ذهنت ناراحت باشه و فکرت درگیر.من فکر کردم تا حالا چیزی ازش ندیدی..راستش هر کدوم ما که اینجا راهنماییت کردیم هم اگر روزی شوهرمون چت ببینیم مطمئن باش همیشه یه ترسی ته دلمون میمونه..انشالله شوهرتون دیگه تکرار نکنه💗💗💗

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ببین مثلا ی خانومی ک بخواد پاشو از گلیمش دراز تر کنه  وقت و بی وقت ب همسرتون اس بده

عزیزم اون و جرش میدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من دیدم چت از همسرم  ولی تا پای طلاق بردمش و حق طلاق ازش گرفتم ک اگه تکرار کنه تمومه  خو ...

یعنی با حق طلاق همه چیز حل میشه؟

چطور میشه مطمئن بود دیگه انجام نمیده؟

حالا نهایتش هم اگه طلاق باشه یعنی سرانجام خوبیه؟

یعنی اگه همون اول متوجه نمیشدی بهتر نبود؟ زندگی عاشقانه تر نبود؟

حالا یه چتی هم کرده بود، یه دلی هم داده بود و قلوه ای هم گرفته بود و تمام! اما اگه مشکلی توی زندگی ندارید و بهتون میرسه و دوستتون داره آخه کنجکاوی چرا؟!؟

آفرین ک حق طلاق و گرفتی..عزیزم یه جیزی بگم..شما چون یه بار ازش دیدی پس طبیعیه بازم ذهنت ناراحت باشه ...

عزیزم مرسی از حرفات...

الان هشت ماهه میگذره 

ته دلم انگار ی چیزی کمه ... انگار همه چیز توی اون ساعت و لحظه متوقف شده 

نمیدونم چ کنم ... دوس دارم فکر بد نکنم

بنظرت این درسته که اگه بخواد زیرابی بره، خدا دستش رو رو میکنه؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یعنی با حق طلاق همه چیز حل میشه؟ چطور میشه مطمئن بود دیگه انجام نمیده؟ حالا نهایتش هم اگه طلاق باش ...

وای اگه متاهلید ، بیچاره خانومتون!!!!!!!!

یعنی چی؟!!!!

بیخود میکنه و غلط میکنه ، مرد متاهل بخواد ب غیر از ضرورت با خانوم دیگه ای چت کنه 

بله  طلاق اگه قراره با ی خاین زندگی کنی بهترین راه خله

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم مرسی از حرفات... الان هشت ماهه میگذره  ته دلم انگار ی چیزی کمه ... انگار همه چیز توی او ...

بیین به نظر من شما باید از بقیه خانما تیز تر باشی تو زندگیت ولی در کنارش باید سیاست مدار تر هم باشی شوهرتو بگیری تو مشتت ..به نظرم اگر یه بار فهمیدی دفعات بعدم میفهمی..البته خدد نکنه پیش بیاد..فکرتو آزاد کن بهش عشق بده ازش عشق بگیر..ولی بهشم  نشون بده که تو خیلی با هوش و تیزی

وای اگه متاهلید ، بیچاره خانومتون!!!!!!!! یعنی چی؟!!!! بیخود میکنه و غلط میکنه ، مرد متاهل بخواد ب ...

من فقط پیشنهاد دادم.

حالا برید کنجکاوی کنید اونقدر که بالاخره چیزی پیدا کنید و کار رو بکشونید به طلاق و زندگی و جوونی و احساستون رو تباه کنید! ... آخرشم بگید آخیش دلم خنک شد!

باور کنید کسی که بیشترین ضربه رو میبینه فقط خانم ها هستن.