2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری حس کنجکاویت رو خاموش میکنی؟

با هم صادقیم اصلا مثل خیلیا رو هم حساسیت بیخود نداریم..فکرمون بازه..مثلا شوهرم روزی ۱۰۰ تا اپراتور  خانم بهش زنگ میزنه من حتی کنجکاوم نمیشم ببینم چی میشه اصلا..در صورتی که خیلیاشون دیدم چقد با خنده و اینا صحبت میکنن.حساسیت نشون نمیدم همسرمم همه چیو میگه بهم میدونه الکی گی نمیدم.از اونورم من آزادم تو ۴چوب خودم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میگم مبادا کاسه زیر نیم کاسه باشه 

ببین تیز بودن خیلی خوبه ولی اینکه با هر چیزی الکی شک کنی اصلا درست نیست..تا چیز روشنی ندیدی فکرتو خراب نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با هم صادقیم اصلا مثل خیلیا رو هم حساسیت بیخود نداریم..فکرمون بازه..مثلا شوهرم روزی ۱۰۰ تا اپراتور & ...

اگه یکی از همین خانومایی ک میگی، ناجوزگر از اب دربیاد چی؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اگه یکی از همین خانومایی ک میگی، ناجوزگر از اب دربیاد چی؟؟

ناجوزگر چیه؟

خب اگه زن بود چی؟!

مهم اینه که مرد خودشو ثابت کرده باشه عزیزم

بین تماسای شوهر من زن هم باشه فکر بد نمیکنم

چون پیش اومده مثلا زنه زنگ زده گفته تو مغازتون فلان چیزو دارین یا نه،شوهرمم جوابشو میده و تمام

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
چیز روشن یعنی چی؟

مثلا چتی دیدی..قراری دیدی..صدای حرف زدنای رمانتیکشو با یه خانم شنیدی..