2821
2789
عنوان

رژیم غذایی

82 بازدید | 13 پست

سلام‌دوستان 

کسی تازه گیا از رژیم دکتر کرمانی استفاده کرده جواب گرفته ؟ و‌اینکه‌نمونه‌رژیم‌ش توی نت هست آیا برای همه یه جورمیده رژیمو یا اینکه فرق میکنه؟ اگه مثل همون نمونه ای که هست استفاده کنم‌به نظرتون جواب میده ؟؟ممنون‌میشم‌اگه‌کسی تجربه شو داره بگه و‌حتی لیست غذاهاو‌رژیمشو

من قبلا گرفتم ولی جدیدا احساس میکنم مثل قدیم نیست بعدو باید مقید باشی سخته من کالری شمار گرفتم خیلی بهتره

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من قبلا گرفتم ولی جدیدا احساس میکنم مثل قدیم نیست بعدو باید مقید باشی سخته من کالری شمار گرفتم خیلی ...

کالری شما مثلا از روی اپ کرفس و‌اینا 

کالری شما مثلا از روی اپ کرفس و‌اینا 

آره کرفس

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ا ز روی هدف کار کردی یا همینجوری خودت کالری شماری کردی؟

خودم کالری شماری میکنم خیلی بهتره هرچی میخوای میخوری و کالریشو میزنه برات اصلا محدودیتم نداری

اخه چقدر بخوری

خب من هرچی میخورم اول رو ترازو وزن میکنم بعد وزنشو وارد میکنم

خب من هرچی میخورم اول رو ترازو وزن میکنم بعد وزنشو وارد میکنم

مرسی عزیزم فقط تو اون‌هدف‌ها رو خریداری نکردی که قابلیت‌های دیگه ای هم‌داره؟؟

مرسی عزیزم فقط تو اون‌هدف‌ها رو خریداری نکردی که قابلیت‌های دیگه ای هم‌داره؟؟

نه من هدف نخریدم فقطخودم کالری شماری میکنم

2824
2823
2791
2779
2792