2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 161 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام زدی تستو من که زدم منی بود ایشالله مال تو مثبت باشه

سلام عزیزم آخی  ناراحت شدم عزیزم انشاله که خدا به همین زودی دامنت سبز کنه دیشب  به شوهرم گفتم تست بگیر بیار یادش رفت الان خودم می خوام برم بیرون بگیرم تا زدم حتما خبرت میکنم  راستی گفتی ماه چند اقدامی 

اولین ماهم بعد ده دقه رفتم دیدم یه هاله داره هاله کاملن قابل تشخیص 

ااااا واقعا پس مبارک عزیزم انشالله که درست دراومده باشه فردا  صبح دوباره بزن گلم انشااله که بارداری  چقد خوشحال شدم   

ااااا واقعا پس مبارک عزیزم انشالله که درست دراومده باشه فردا  صبح دوباره بزن گلم انشااله که بار ...

خانمی تست نمک امتحان کردی؟ تست بارداری گرفتی؟

خدایا هزار مرتبه شکرت   
ااااا واقعا پس مبارک عزیزم انشالله که درست دراومده باشه فردا  صبح دوباره بزن گلم انشااله که بار ...

به نظزرت کاذب نبس اخه همون لحظه نشون نداد ببین من سیکلم ۲۸ روزس با حساب خودم باید ۲۰ بشم ولی برنامه صفحه قرمز زده ۱۹ امروز صبح زدم اولش منفی بود بعد ده دقه رفتم دیدم یه هاله کاملن اشکار افتاده نمیدونم زوده یا منفیه 

یا کاذبه 

خودمم از صبح حالت تهوع دارم با سرگیجه شدییید که نمیتونم سرمو بالا بگیرم  دیگه نمیدونم از سرما خوردگیه یا حامله گی ولی سینهام و زیر شکمم هنوزم درد میکنن نه مثل پریود 

نظر تو چیه 

درخواست🚫