2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 161 پست

من یه بی بی چک زدم، بعد از چندین دقیقه تازه خط c ش به زور یه هاله افتاد! خراب بوده؟

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم حرفیه

بخدا تا سنمون کمه بیاریم بهتره.فاصله سنی بین بچه ها باید کم باشه تا هم بازی باشن واس هم..بخدا من خودم اولی ک شد دوسال واس بعدی اقدام میکنم.چون سن ک بالا بره دیگه حوصله بچه نداریم کی بزرگش کنه.دوتا کافیه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
فکر نکنم بخدا سر دخترم همینجوری بود بعد نیم ساعت هاله میوفتاد که مثبت بود 

نه تازه c هاله افتاد نه t! اون خط اویه بعد از چند دقیقه به زور خط افتاد. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
نه تازه c هاله افتاد نه t! اون خط اویه بعد از چند دقیقه به زور خط افتاد. 

من خودم باردار ک بودم.زدم بی بی رو...خط سی به زور افتاد.خط تی نیفتاد.خراب بود بی بی.یکی دیگه زدم هردو مثبت شد

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
خط تی چی؟؟؟

خطt اصلا ننداخت. خط c یه هاله ی خیلی کم رنگ بعد از چند دقیقه به زور! اونم انقدر ادرار ریختم روش تا یکم هاله پیدا شد! اصلا مثل بی بی چک قبلیا نبود. خرابه یعنی؟

خطt اصلا ننداخت. خط c یه هاله ی خیلی کم رنگ بعد از چند دقیقه به زور! اونم انقدر ادرار ریختم روش تا ی ...

خراب است

خراب است

ممنون عزیزم. 

فکر نکنم بخدا سر دخترم همینجوری بود بعد نیم ساعت هاله میوفتاد که مثبت بود 

وای خودم 21 سالم دخترم 6 سال نیمش الانم تو اقدامم  اگه خدا بخود یه کاکل   پسر بیارم دیگه تمگم کنم