2777
2789
عنوان

شوهرم دروغ گفت اعصابم بهم ریخته

299 بازدید | 22 پست

امشب با مامانم بچمو بردم دکتر بعد به شوهرم گفتم برگشتم میرم خونه مامانم بیا اوجا دنبالم.گفت باشه بعد که رسیدم خونه مامانم زنگ.زدم گفت دوستام میخوان برن بیرون باهاشون برم منم گفتم باشه برو بعد ساعت 12-شب اومد دنبالم رفتیم.خونه دیدم شلوار تو خونه ایش از کمد بیرونه گفتم مگر اومدی خونه گفت فقط اومدم کیفم رو گذاشتم گفتم یعنی اومدی کیف بذاری شلوارت عوض کردی گفت نه این همینجا بوده گفتم من خودم مرتب کردم گذاشتم تو.کمد گفت اره کار کامپیوتری داشتم اومدم انحام دادم خیلی اعصابم بهم ریخته که چرا از همون اول نگفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم منم اعصابم از همین بهم ریخته گفت ترسیدم ناراحت بشی که چرا تنها اومدم خونه

وا چ چیزا 

مگه تو ناراحت میشی شوهرت تنها خونه باشه؟

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
مگه چقد مهمه؟ اتفاق خاصی نیفتاده چه برداشت کردی

خونه.اوومدنش مهم نیس گاهی کار داره چون بچم نمیذاذه به کاراش بذسه من میرم خونه مامانم بعد میاد دنبالم اما امشب مه بهم گفت نیومدم اعصابم ریخت بهم