2777
2789
اشکال نداره از شربتش فقط یک ساعت ونیم گذشته؟ هرچی دست و صورت پاشو میشورم تبش تکون نمیخوره

نه

شربت نده

شیاف بذار

دفه بعدی اگه خاستی یزی بدی فاصلش کمتر از ۴ساعت بود مدلشو عوض کن اگه بیشتر که همونو بده

الان شیافو بذار

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینطوری س هه سوت پایین میاد یکم اب ولرم باشه شلوارشو در بیار پوشکشو باز کن لای پاشو دستمال بزار من هیچوقت شیاف نزاشتم اینو از خواهر برادرام یاد گرفتم دکتر و پرستارن

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
نه شربت نده شیاف بذار دفه بعدی اگه خاستی یزی بدی فاصلش کمتر از ۴ساعت بود مدلشو عوض کن اگه بیشتر ک ...

شیافم گذاشتم تبش پایین نمیاد نمیدونم دیگه چکار کنم😭😭😭😭

عزیزم اینطوری س هه سوت پایین میاد یکم اب ولرم باشه شلوارشو در بیار پوشکشو باز کن لای پاشو دستمال بزا ...

شیاف گذاشتم کشاله هارانش هم دستمال خیس میذارم تبش برای ده دقیقه میاد پایین دوباره میره رو 39

شیاف گذاشتم کشاله هارانش هم دستمال خیس میذارم تبش برای ده دقیقه میاد پایین دوباره میره رو 39

اشکال نداره نذار بالاتر بره امپول هیجدا ماهگی خیلی سخته. عزیزم بازم پاشویش کن به مایعات بده بخوره . گریه هم میکنه؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
اشکال نداره نذار بالاتر بره امپول هیجدا ماهگی خیلی سخته. عزیزم بازم پاشویش کن به مایعات بده بخوره . ...

خیلی گریه میکنه موقع پاشویه من ساعت ده ونیم بهش شربت استامینوفن دادم که هیچ فایده نداشت بعد دوازده شیاف زدم که اونم فایده نذاشته با پاشویه فقط ده دقیقه خوبه دوباره میره رو 39 بروفن اگه الان بهش بدم یعنی خطرناکه؟ دوزش بالا میره؟ 

نده گلم مسمومیت دارویی میده طفلک خیلی نگرانی ببرش اورژانس سرم وصل میکنن میاد پایین. 

خوب اگه حین پاشویه باشه اشکال نداره ولی دایم گریه کنه بده. 

اب هم ولرم باشه . 

لباساشو کم کن . مایعات بده بخوره حتی شیر خودتم باشه خوبه . فقط زیاد بهش نچسب تبش بالا نره. بالاتر از 39 نره باز خوبه

بازم پاشویه کن پایین بیاد از 39

نده گلم مسمومیت دارویی میده طفلک خیلی نگرانی ببرش اورژانس سرم وصل میکنن میاد پایین.  خوب اگه ح ...

اها پس نمیدم بهش پروفن رو تا حدافل چهارساعتو بگذره

من خیلی نگرانم میخوام ببرمش اورژانس اما شوهرم میگه الان تو اورژانس پر از مریض و ویروسه ببریمش تازه واگیرداره و دوباره یه مسیله جدید هم اضافه میشه. 

همین کارو کردم یه بادی تنشه و مرتب دارم با اب ولرم پاشویه میدم. 

ای بابا مگه میشه پاشویه کن لباساشو کم کن تو اب سرکه بریز کل بدنشو پارچه خیس بزار

پاشویه که میکنم برای ده دقیقه پایین میاد دوباره میره روی 38.8_39 فقط دارم مرتب پاشویه میکنمش😭😭😭