2777
2789
عنوان

علت بی انرژی بودن و بی حالی چیه ؟ 😔

24690 بازدید | 35 پست

بچه ها من خیلی بی انرژی بی حال و کم جون هستم پارسال آزمایش کم خونی دادم که کم خونی شدید داشتم و الان دارو میخورم  همش خستم ....شبها با اینکه البته با قرص خواب ....خوب میخابم بازم صبح بیدار میشم خسته م....الپروزپام و فلوکسیتین میخورم برا افسردگیم 😔😔

البته الان که افسردگیم عود کرده و باید برم دکتر که یه قرص نشاط آور بهتر بهم بده 

ممکنه این بی انرژی بودنم برا افسردگی باشه ؟ 😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم کمبودویتامین D هم باشه افتابم بگیرخوبه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

قطعاااا فقط بخاطر کمبود آهن و کمبود ویتامین دی هستش

اینا درمان بشه نیاز ب داروی ضد افسردگی هم نداری

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

هر دوی مشکلاتت باعث بی‌حالی و کرخی میشه، منم چند روزه خیلی خسته و خواب‌آلودم، فکرم هزار جا رفت، بعد خودم امروز یادم افتاد یه مدت قرص آهنمو مرتب نخوردم، رفتم جلو آینه یه معاینه پلک چشمی کردم، دیدم بعله سفیدِ سفیده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
قطعاااا فقط بخاطر کمبود آهن و کمبود ویتامین دی هستش اینا درمان بشه نیاز ب داروی ضد افسردگی هم نداری

من فولیک اسید میخورم ویتامین دی هم ماهی یه دونه میخورم 

فکر مشکل از قرصهای بی خاصیت ایرانیه

عزیزم خوب ذهن هم مثل جسم بیمار میشه دیگه  دست خودمون که نیست

باید سعی کنی آهنگای شاد گوش کنی برو بیرون همش توی جمع های شاد باش

سه تا امپول ویتامین دی هم بگیر هفته ای یدونه بزن😉

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
من فولیک اسید میخورم ویتامین دی هم ماهی یه دونه میخورم  فکر مشکل از قرصهای بی خاصیت ایرانیه

ایزی آیرون خیلی خوب ج میده

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
اره ممکنه برای افسردگی باشه مولتی ویتامینم بخور ورزشم بکن

ویتامین ب ۶ میخورم  ویتامین  دی ماهی یه دونه میخورم 

به خاطر زخم معده و روده تحریک پذیر دارو میخورم برا اعصاب میخورم 

شدم شبیه داروخانه 😪😪

من فولیک اسید میخورم ویتامین دی هم ماهی یه دونه میخورم  فکر مشکل از قرصهای بی خاصیت ایرانیه

اگه می‌تونی خارجی‌شو بخور

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ویتامین ب ۶ میخورم  ویتامین  دی ماهی یه دونه میخورم  به خاطر زخم معده و روده تحریک پ ...

تنها نیستی عزیزم، الان خیلی‌ها مشکل تیروئید، معده و روده، کمخونی، فیبروم و کیست و.... دارن، اینا بیماری‌های شایع هست که زیاد دور و برم می‌بینم