2777
2789
عنوان

علت بی انرژی بودن و بی حالی چیه ؟ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 24690 بازدید | 35 پست
تنها نیستی عزیزم، الان خیلی‌ها مشکل تیروئید، معده و روده، کمخونی، فیبروم و کیست و.... دارن، اینا بیم ...

چه بد ....بله می‌دونم ....بیشتر هم به خاطر استرس هست .و استرس هم به خاطر مشکلات هست 

ما چه مردمان  ناخوشبختی هستین 😔

چه بد ....بله می‌دونم ....بیشتر هم به خاطر استرس هست .و استرس هم به خاطر مشکلات هست  ما چه مرد ...

چاره‌ای نیست، زندگی همینه دیگه، غصه‌ی چیزایی که روش کنترل نداری نخور

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره‌ای نیست، زندگی همینه دیگه، غصه‌ی چیزایی که روش کنترل نداری نخور

تو کشورهای اروپایی و پیشرفته وقتی بری دکتر ....دکترها به سختی برات دارو تجویز میکنند و بیمار رو ترغیب به درمان خانگی میکنند ....اما اینجا بری دکتر یه کیسه پر دارو به آدم میدن ....تو منطقه ای که من منزلمون هست تو خیابون اصلی ماهی یه داروخانه جدید باز میشه اصلا انگار داروخانه زدن شده بیزینیس .....به خدا این قرص خوردن‌ها پدر کبد و معده رو درمیاره 😐

چیزهای گرم بخور خوب میشی. چون سرد شدی مزاجت سرد شده افسرده شدی .تغدیت درست کن خرما شیره خرما خیلی تاثیر داره سیاهدونه عسل زنجبیل .آویشن بجوشون. 

کلیپ های طب سنتی دانلود کن ببین 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تو کشورهای اروپایی و پیشرفته وقتی بری دکتر ....دکترها به سختی برات دارو تجویز میکنند و بیمار رو ترغی ...

اینجا ایرانه دیگه، باید بسازیم، اینجا پیش دکتر در مورد درمان سنتی حرف بزنی یا ناراحت میشه و بهش برمیخوره یا می‌خنده بهت، شمام اگه توانشو داری، یه کلاس هنری، ورزشی، یه چیزی که علاقه داری برو، برای روحیه‌ت خوبه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

کم خونی داری و طبعت سرده ظاهرا 

۳ شیره بخور یک قاشق صبح یه قاشق ظهر یه قاشق شب  اگه خوردنش برات سخته با اب قورت بده 

ارده شیره خیلی خوبه سعی کن شبا بجای شام ارده شیره بخوری کمک میکنه به سرحالیت

تو گوگل تست طبع رو سرچ کنو تست کن خودتو فکر کنم طبعت سرده که اینجوری شده باید یکم گرمیجات وارد برنامه غذاییت کنی

چیزهای گرم بخور خوب میشی. چون سرد شدی مزاجت سرد شده افسرده شدی .تغدیت درست کن خرما شیره خرما خیلی تا ...

کم بیش میخورم اینها رو ....دیگه هرروز نمیشه همه رو خورد هزینه ش خیلی بالا می‌ره 

ی آزمایش تیرویید بده من ازبابت کم کاری تیروییدم وحشتناک  خسته وکسل بی حوصله بودم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊