2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 93 پست
بگو چطوری تونستی بی خیال شی منم الان بی حسم اما میخام رو خودم کار کنم ک کلا بیخیال شم 

نمیدونم فقط یکم رابطه خودمو باخدا اصلاح کردم  شاید بخاطر همین به این فکر کردم  که به درک دنیا همینه چرا من از پا بیفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش اون آشغال..مدلش اینجوریه که هی با پا پس میزنه با دست پیش می‌کشه..اما فهمیدم شوهر خودمم خیلی مای ...

رابطه هم داشتن یعنی؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اولش اون آشغال..مدلش اینجوریه که هی با پا پس میزنه با دست پیش می‌کشه..اما فهمیدم شوهر خودمم خیلی مای ...

منمخیلی استرس این قضیه رو دارم هرچقدرم به شوهرم میگم خط قدیمیتو عوض کن قبول نمیکنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
عزیزم چجوری فهمیدی

یه روز صبح دیر بیدار ش بره سر کار من کنارش بودم.اومد پیاماشو چک کنه..یهو یه پیامو زوود رفت بیرون ازش.من شک کردم.با کلی دردسر ازش گوشیو گرفتم و اونم مجبور شد راستشو بگه..گفت همونه..منم شمارشو برداشتم زنگ زدم هرررچی از دهنم دراومد گفتم

اونم همه چیو لو داد.. شوهرمم دید همه چیو امداخته گردن این کامل همه چیو گفت که بفهمم فقط از طرف این نبوده.اینجوری شد ک دیدم بعله.. هردوتاشونم ادمای عوضیی هستن

منمخیلی استرس این قضیه رو دارم هرچقدرم به شوهرم میگم خط قدیمیتو عوض کن قبول نمیکنه

تا وقتی بهت ثابت نشده این فکرو نکن..بعدم بدون آدمیزاد هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه..خطش عوض بشه نمیتونه کاری ک میخوادو انجام بده؟گیرنده بهش