2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 93 پست
حالا میخوای چیکار کنی؟

این اتفاق دوهفته ای هست که افتاده..تنها کاری که کردم تصمیم گرفتم تا وقتی قطعی نشده تصمیمم به هیچکس چیزی نگم.. اما بخاطر بارداریم و ارامش خانوادم واینکه رابطشون خیلی جدی و همه جوره نبوده برگردم.یکم شرط گذاشتم مثل حق طلاق و بنام زدن ماشینش و اینجور چیزا ک همه رو قبول کرد و انجام داد.منم برگشتم..اما حس میکنم اشتباه کردم چون اصلا بهش اعتماد ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اتفاق دوهفته ای هست که افتاده..تنها کاری که کردم تصمیم گرفتم تا وقتی قطعی نشده تصمیمم به هیچکس چ ...

حضانت بچه رو م بگیر حتما 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بچه ها باورتون میشه اون زن تازه زایمان کرده بود و هنوز حالش خوب نشده بود وقتی من فهمیدم؟

خب چه جوری دوباره همو پیدا کردن؟ کی پا پیش گذاشته؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
منم چند شب پیش تجربش کردم شدم مثل ی مرده ی متحرک .من هنوزم ک هنوزم تو شوکم اصلا باورم نمیشه 

چجوری فهمیدی؟؟کی هست؟رابطشون در چه حده؟ شوهر من واقعا عاشقش بود

اونایی که شوهراشون خیانت میکنن خودتونو نبازین این زمونه زمونه ای شده که ۸۰درصد خانم خیانت میبی ...

وا .یعنی ادم باهاش زندگی کنه وبزاره هر غلطی بکنه وبگه واگذار خدا.چیزا میگیا.خدارا شکر دختر دارم شوهرم میگه اعمال ما به دخترامون بر میگرده وخدایی خوبه

شوهر منم قبلا 8 سال عاشق یکی دیگه بوده و من همیشه از این قضیه ترس دارم 

عزیزم زن های متاهل هم زیاد شدن که با مرد متاهل میریزن رو هم. من حتی چند وقت پیش دیدم یه خانم متاهل از یه آقای متاهل خوشش اومد و رفت به آقاهه گفت من خوشم اومده ازت و الان تو رابطه هستن

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
خب چه جوری دوباره همو پیدا کردن؟ کی پا پیش گذاشته؟

اولش اون آشغال..مدلش اینجوریه که هی با پا پس میزنه با دست پیش می‌کشه..اما فهمیدم شوهر خودمم خیلی مایل بوده بهش..دوطرفه بوده..مدت زیادیم هست

اگه احساسش واقعی نبود و برا تفریح و هوس بود انقد اذیت نمیشدم