2777
2789
عنوان

شوهر بد مست

6202 بازدید | 47 پست

شوهرم امروز جلوی خانوادش دس روم بلند کرد البته همه طرف منو گرفتن باهاش دعوا کردن ولی شوهر کثیفم با اونا هم دعوا کرد همش میگه یا من بحث نکن حق نداری روی حرف من حرف بزنی از وقتی بچم‌ب دنیا اومده اینجوری شده جلو خانوادش بی نهایت حرفای بدی بهم زد اوناهم از دستش کلافه شدن .بچه ها شوهرم تو حالت عادی خیلی مهربونه هر کاری بگم میکنه همیشه جیبمو پر پول میکنه نیازهای منو دخترمو همیشه سر وقتش ب بهترین شکل انجام میده ولی الان یه ساله ک افتاده ب مشروب خوری و وقتی مسته خونمو ب شیشه می‌کشه هر چقدر باهاش حرف مسزنم وقتی مست نیست میگه دیگ لبمو بهش نمی‌زنم ولی میزنع وقتی هم مست می‌کنه ی چیزی ک بهش میکنم شروع می‌کنه داد هوار دعوا آخرشم میاد میگه روی حرف من حرف نزن خوشم میاد. مست میکنم تو ربطی ندارع دخترم دو ماهشه .حرف طلاقو ک میزنم میگه بسلامت ولی بچرو بهت نمیدم .کلا امیدی ب این زندگی ندارم ولی می‌دونم بچرو هیچوقت بهم نمیده نمی‌دونم چیکار کنم حالم خرابه همه پشت منن خانواده شوهرم خانواده خودم ولی من حتی یه دقیقه نمیتونم بدون بچم بمونم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که اهل مشروبات الکی باشه بعید میدونم دادگاه هم بهش اجازه بده بچه رو نگه داره

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗

با مشاور خانواده و مشاور حقوقی مشورت کن احتمالا مشکلت راه قانونی داره به حرف این بزرگوار نیست که بچه رو بهت بده یا نده! ☺️

ولی به هرچی میپرستین وقتی شوهرتون آدم حسابی نیست بچه نیارین که بعد خودتون و یه طفل معصوم گیر بیفتین😑 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
مگه دختر تا ۷ سال پیش مادر نیست؟

این روانیه می‌دونم نمی‌ده حتی بزور قانون بهم گفت خیلی راحت از این شهر میرم روشن بهت نشون نمیدم عیشگی هم نمیتونه مارو پیدا کنه شوهرم شدیداً ب دخترم وابستس

ببرش مشاوروقتی خوبه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

چرا طلاق واقعا چرا آگاهش نمیکنین چرا کمک نمیکنی شوهرت ترک کنه یارو شیشه و هروئین و کارتون خواب بوده الان ادم شده بعد شوهرت ب این اقایی و خوبی چرااااااا طلاققق اصلا فکرشم نکن اصلا اصلا درستش کن قوی باش

با مشاور خانواده و مشاور حقوقی مشورت کن احتمالا مشکلت راه قانونی داره به حرف این بزرگوار نیست که بچه ...

از وقتی باردار شدم زندگیمون به لجن کشیده شد بخدا این شکلی نبود 

سلام. بچه تا 7 سالگی مال مادره. ضمنا بچه ای که بخواد کنار پدر مست بزرگ بشه، به مراتب بیشتر آسیب میبینه. بعید نیست در حالت مستی بلایی هم سر شما دو تا بیاره. بنابراین با حفظ آرامش حتما با یک مشاور صحبت کن. همسرت یا باید دست از اینکار بکشه و یا باید قید شما رو بزنه. به دلیل شرب خمر هم دادگاه همه حق رو به شما میده

این روانیه می‌دونم نمی‌ده حتی بزور قانون بهم گفت خیلی راحت از این شهر میرم روشن بهت نشون نمیدم عیشگی ...

بهش بگو بخوره میری خونه مامان اینا بگو طلاق نمیخوام اما دلام نمیخواد که بچه تو ای دعوا اینا بزرگ شه شکل بگیره