2777
2789
عنوان

شوهر بد مست

| مشاهده متن کامل بحث + 6202 بازدید | 47 پست
اه پدر شوهرم یه آدم فقیری هست بیچاره اونم ب حال زندگی ما میسوزه

پس دلسوزی فایده نداره بگو برا زندگیمون یه قدم بردار کمکمون کن خودت که نمیشه بری با دوستاش حرف بزنی اولا حرفتو باور نمیکنن و میخندن دوما اگه به شوهرت گفتن بدتر کرد چی پدر شوهرت بهترین گزینست برات

چرا عزیزم منم بودم غرورم میشکست و نابود میشدم اما تو بچه داری و مشکلش حاد نیست میتونی با صبوری و هزا ...

آره گلم راست میگی فقط دخترم دهنمو بسته وگرنه این حجم حقارتو خیلی سخت آدم می‌تونه تحمل کنه ..فردا ب برادر شوهرم زنگ میزنم میگم ب دوستاش اخطار بده میترسم شوهرم بفهمه باز دعوا از سر بگیره

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرت اینارو فردا بهش بگم خوبه یا دو سه روز صبر کنم 

بزار از این قضیه بگذره یه روز که حسابی با دخترت خوشحال بود و قربون صدقش رفت بگو تو حاضری بخاطر یه ساعت مستی اینده بچتو که از خونته رو خراب کنی بگو من به کنار چون دوست دارم پات میمونم ولی بچمون چه گناهی داره بگو هر وقت دلت خواست با بچمون سرگرم کن خودتو تا یادت بره

پس دلسوزی فایده نداره بگو برا زندگیمون یه قدم بردار کمکمون کن خودت که نمیشه بری با دوستاش حرف بزنی ا ...

آره دیگ چاره ای ندارم ولی پدر شوهرم زبون ندارن باید ب برادر شوهرم یا مادر شوهرم بگم...مادر شوهرم زرنگتره

بزار از این قضیه بگذره یه روز که حسابی با دخترت خوشحال بود و قربون صدقش رفت بگو تو حاضری بخاطر یه سا ...

باشه گلم مرسی از راهنماییتون واقعا اینارو نمی‌دونم چرا اصلا با مامانم نمیتونم بگم هر چند مامانم باهام خیلی صمیمی و پشتی بانم هست

آره گلم راست میگی فقط دخترم دهنمو بسته وگرنه این حجم حقارتو خیلی سخت آدم می‌تونه تحمل کنه ..فردا ب ب ...

تهدید درست حسابی هاااا نه الکی و با روی خوش بگو بهش بهشون بگه اگه به گوش برادرش برسه شکایتشون میکنن اونام از ترس زندگیشون فک نکنم سمتش بیان بگه خط داداشمو پیگیری میکنم شماره یکیتوت از این تاریخ روش باشه زمینه پروندتون میشه.اگرم یه درصد فهمید بگو من خبر ندارم دروغ میگن میخوان زندگیمونو خراب کنن یا اینا دوستن که اینحوری بهت میگن ؟

تهدید درست حسابی هاااا نه الکی و با روی خوش بگو بهش بهشون بگه اگه به گوش برادرش برسه شکایتشون میکنن ...

دوستای ک این داره فکر نکنم بترسن از چیزی خدا لعنتشون کنه همیشه هم ازشون ضربه خورده ها ولی نمی‌دونم کی سرش ب سنگ میخوره

دوستای ک این داره فکر نکنم بترسن از چیزی خدا لعنتشون کنه همیشه هم ازشون ضربه خورده ها ولی نمی‌دونم ک ...

چرا همه از سابقه دار شدن میترسن اگه واقعا برادر شوهرت نترس باشه و رک میتونه بزاردشون سر جاشون نشد لوشون بدین ازشون شکایت کنین بگین زندگیمو خراب کردن بیشتر از این نیست که.اگرم تو خونه مشروب داشته باشن گزارش بدین کلانتری اونوقت متوجه کارشون میشن

چرا همه از سابقه دار شدن میترسن اگه واقعا برادر شوهرت نترس باشه و رک میتونه بزاردشون سر جاشون نشد لو ...

سلام عزیزم خوبی مرسی بابت راهنمایی هات شوهرم از صبح پاشده واسم صبحانه آماده کرده همش از صبح هوامو داره نشسته خونه کارشم تعطیل کرده اصلا بهش رو نمیدم صبحانه هم نخوردم اومدم نشستم اتاق هی میاد زبون می‌ریزه ولی من دلم بهش گرم نمیشه حرفامو بهش زدم طبق معمول گفت تو ب من گیر نده من درست میشم همون حرف همیشگیش اصلا نمی‌دونم چیکار کنم

عزیزم ، اعتیاد به الکل یه مشکل روحی هست که درمان داره ، مثل افسردگی و .. برین پیش یه دکتر اعصاب ...

واقعا مگه دارو داره؟!

بله عزیزم  تقریبا ۳ ساله که داروش در ایران هست  چون اعتیاد به الکل یک بیماری محسوب میشود ...

مرسی گلم حتما بهش فکر میکنم بنظرم بهترینش همین دارو هست 

مرسی گلم حتما بهش فکر میکنم بنظرم بهترینش همین دارو هست 

حتی در خارج انجمن الکلی های گمنام هم هست که خیلی کمک کننده برای ترک الکل هست ، در ایران هم شنیدم که هست 

آدمایی که میخواهند ترک کنند ولی دست خودشون نیست دور هم جمع میشن از تجارب و احساساتشون میگن اونا حرف همدیگه رو خیلی بهتر میفهمند تا ما هی بیایم بگیم نخور 

باید همراهشون بود برای ترک‌ و درکشون کرد چون مشکل روحی دارند با قهر و دعوا و تهدید نتیجه ای حاصل نمیشود