2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از چهار شنبه تا الان فقط میوه و اب و خرما و شیره انگور و خشکبار خوردم الان بدنم ضعف کرد سردم شد بیحال شدم رفتم تخم مرع با نون خوردم ولی بازم دست و پام بیحس میشه تحمل میکنم ببینم چی میشه راستش من سینه هام درد میکرد مدتبه دارم عداهای سالم میخورم امروز حس کردم سینه هام شل و ول شده درد ندارم 

سه روزه ،هر چند روز وزن میکنی؟

من  اولین بار بود ۳ روز اینجوری رژیم  گرفتم قبلا همه چیز میخوردم ولی غذاهای سالم میخوردم . ولی چهارشنبه تصمیم گرفتم ۳ روز فقط میوه بخورم دیدم ضعف میکنم چند تا دونه بادام و پسته و فندق خوردم بعدش به اندازه ۳ تا قاشق مربا خوری شیره انگور خالی خالی خوردم یکی دوتا هم خرما تو این ۳ روز . نمیدونم وزنم کم شده ولی من قصدم اینه پاکسازی بدن انجام بدم مخصوصا واسه درد سینه هام. امروز متوجه شدم سینه هام درد ندارن و شل و ول شدن

من  اولین بار بود ۳ روز اینجوری رژیم  گرفتم قبلا همه چیز میخوردم ولی غذاهای سالم میخوردم . ...

منم رژیم دارم  دیروز و امروز فقط ۴تا موز خوردم ،سردرد دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز