2777
2789
عنوان

کسی جدیدا آمینیو سنتز انجام داده

132 بازدید | 21 پست

سلام خوبین خانما من باید برم . ۱۵ هفته و ۴ روز نمیدونم این ۱۵ هفته از روز پریودی حساب میشه . من آخرین پری ۷ شهریور بود 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول مهر انجام دادم 16 هفته دقیق بودم ب تاریخ سونو

آخه من سونو هر دفعه یه تاریخی زده به تاریخ سونو ان تی 

عزیزم منم انجام دادم به تاریخ سونوی ان تی حساب کن

عزیز میگه برام ریسکت چند بود . چه کارایی کرد کدوم مرکز انجاپ دادی بعدش استراحت چقدر کردی 

شما ریسکتون چند بود کجا انجام دادین سخت بود 

ن اصلا سخت نبود من ک اصلا متوجه نشدم کی شروع و تموم کرد

ریسکم یک ب 198 بود ان تیم مشکلی نداشت 2.1 بود

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

ن اصلا سخت نبود من ک اصلا متوجه نشدم کی شروع و تموم کرد ریسکم یک ب 198 بود ان تیم مشکلی نداشت 2. ...

خوب بعدش استراحت کردی یعنی هیچ تکون نخوردی کامل بزام میگی قربونت . من موندم برم خونه خودم یا برم خونه بابام بعدش 

خوب بعدش استراحت کردی یعنی هیچ تکون نخوردی کامل بزام میگی قربونت . من موندم برم خونه خودم یا برم خون ...

من بچه کوچیک دارم نتونستم استراحت کنم

حدود 6/7 ساعت استراحت کردم بعدش دیگه پاشدم ب کارام رسیدم

اما تا 2/3 روز پله بالا پایین نکردم اصلا

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

عزیز میگه برام ریسکت چند بود . چه کارایی کرد کدوم مرکز انجاپ دادی بعدش استراحت چقدر کردی 

من عدد ان تیم سه بود رفتم کلینیک کریمی نژاد پیش دکترحقیقی بعدش اومدم خونه سه روز اول استراحت کردم خوب مایعاتم زیاد خوردم مخصوصا اب هندوانه فقط برای دستشویی بلند میشدم اونم فرنگی استفاده کردم بعد از سه روز میشستم راه میرفتم ولی بازم خیلی مراقب بودم ولی اصلا نترس چیز خاصی نیست فقط بعدش مراقب باش خوب استراحت کن میگن بعد از چهل و هشت ساعت کیسه اب خودش سوراخ امپولو ترمیم میکنه فقط مایعات زیاد مصرف کن

من بچه کوچیک دارم نتونستم استراحت کنم حدود 6/7 ساعت استراحت کردم بعدش دیگه پاشدم ب کارام رسیدم اما ...

بچه سالم اومد چند سالتونه