2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 22 پست
تماس گرفته بود گفت فعلا نیارش ولی وقتی رفت گفت باید میومدی بهت می گفتیم بری بعد بیاریش

پس فردا میبرمش حتما میشه10روز

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واکسن یکسالگی دخترمو وقتی زدم حدودا ده روز گذشته بود بردم خانه بهداشت سترس داشتم میزنن یا نه؟ اما ...

میزنن عزیزم,ولی بهداشت به خود من گفت از یک هفته نگذره, حتما واسه عملکردش میگن 

همه ی آدما خوب و بد رو بلدن..دین الان شده ابزار کار راه انداز....شما هر کاری میدونید خوبه انجام بدید        من مطمئنم همه میدونن چی خوبه چی بده...همون دینه کسگم...                                                          اگه قابل میدونید برای آرامش زندگیم و خونه دار شدنمون دعا کنید....ممنون
نه بابا هر وقت ببری میزنن،فقط میپرسن چرا دیر اوردیش.

منم چون تب شدید داشت نبردم وگرنه سروقت همه واکسناشو زدم

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
میزنن عزیزم,ولی بهداشت به خود من گفت از یک هفته نگذره, حتما واسه عملکردش میگن 

منم شنیدم میگن یه هفته بیشتر نگذره بهتره اما وقتی مریض باشه اشکال نداره مجبورن

منم شنیدم میگن یه هفته بیشتر نگذره بهتره اما وقتی مریض باشه اشکال نداره مجبورن

اره عزیزم ,منم شرایط مشابه شمارو داشتم ,واسه واکسن پسرم ,آخر بردم سر هفته طاقت نیاوردم, زد گفت اشکالی نداره فقط تب نباید داشته باشه

همه ی آدما خوب و بد رو بلدن..دین الان شده ابزار کار راه انداز....شما هر کاری میدونید خوبه انجام بدید        من مطمئنم همه میدونن چی خوبه چی بده...همون دینه کسگم...                                                          اگه قابل میدونید برای آرامش زندگیم و خونه دار شدنمون دعا کنید....ممنون
اره عزیزم ,منم شرایط مشابه شمارو داشتم ,واسه واکسن پسرم ,آخر بردم سر هفته طاقت نیاوردم, زد گفت اشکال ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

ممنون عزیزم از راهنماییت

سلامت باشی گلم