2777
2789
عنوان

مادر شوهرم از شهرستان اومده 😫

722 بازدید | 23 پست

من سال اول زندگیمم خانما مادرشوهرم برا اولین بار اومده خونمون نزدیک یک هفته است که مونده البته هر شب خونه ما نبوده، اولش فک میکردم زن خوبیه اما الان میبینم همچین خوبی هم نداره، یک گوشه میشینه از جاش تکووون نمیخوره حتی واسه تعارف یک بارم نمیگه کاری چیزی نداری بیام کمک، یک کلمه با من حرف نمیزنه، صبح تاشب قلیون میکشه خفم کرده، فقط با پسرش حرف میزنه، همش جاریمو فحش میده، من با خودم میگم حتما پشت سر منم فحش میده دیگه،همش میگه من خیلی مظلومم باید مثل خواهرم میبودم که عروساش جرعت نفس کشیدن ندارن، در کنار همه اینا شوهرم ادم خوبیه اخلاقش خوبه، خیلی حالم بده این روزا خانما بعضی موقع ها میگم کاش با یک خانواده شهرستانی ازدواج نمیکردم چیکارکنم؟

ماهی خانوممم  

تسلیت🙄

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به خانواده ی شهرستانی بودن نداره 

همه جا آدم های خوب و بد پیدا میشن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
ربطی به خانواده ی شهرستانی بودن نداره  همه جا آدم های خوب و بد پیدا میشن

منظورم این بود که شهرستانی نبودن که چند روز چند روز بیان خونمون وایستن

ماهی خانوممم  
عزيزم يعني اگه با ي خانواده شهرستاني ازدواج نميكردي اين مشكلات نبود؟؟؟     عجيبه واسم! ...

خانما گیر دادین به اون کلمه منظورم این بود کاش همشهری بودیم حداقل خونمون شب نمیخوابیدن

ماهی خانوممم  

صبر صبر صبر.مادرشوهرت مهمون امروز و فرداتونه.همیشه نیس.خودتو بذار جاش.ی بچه بزرگ کنی بعد ازش دل بکنی و نبینیش.اونا سنشون بالاست شاید خیلی کارا رو از رو قصد نکنن نباید از چشمشون دید.فقط تا میتونی بهش احترام کن...تایپیک ها کلا درباره خواخرشوهر مادر شوهر و جاری انگار مد شده😁

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم

خانمها بجای راهنمایی میخان حالتو بگیرن نی نی سایت یعنی سرکوب کردن همه چی توش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن