2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

85 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها کسی عکس رنگی رحم با بیهوشی داده ؟توروخدا بیان یه سوال دارم

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
من با بیهوشی ابن سینا بفرما

عزیزم با چی بیهوش کردن ؟امپول تو انژیکت زدن یا با تنفس 

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال دیگه بهت سون وصل کردن یا نه ؟؟؟همونی که واسه دستشویی ؟ببخشید خیلی استرس دارم

راستش نمیدونم چون هم سرم بهم وصل بود هم ماسک داشتم

عزیزم سون چی؟بهت زدن؟چند دقیقه بیهوش بودی؟

نه سوند وصل نکردن بیهوشی در حد ۵-۶ دقیقی خواب عمیق

فردا بیمارستان لاله باید برم استرس دارم میمیرم 

نه عزیزم وصل نکردن

مرررسی عزیزم🌸🌸🌸

بله

من از ی دکتر سونو وی زنان پرسیدم میگفت اصلا همچین چیزی نداریم ؟البته تو شهر ما که نیست ولی گفتن تهرانم نداره بعد این بیمارستان خصوصی ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
 من از ی دکتر سونو وی زنان پرسیدم میگفت اصلا همچین چیزی نداریم ؟البته تو شهر ما که نیست ولی گفت ...

بیمارستان نیست مرمز ناباروری ابن سینا

بهترین ازمایشگاه و دکتر زنان و مردان کلا تیمی کار میکنن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم