haniiiiziba مدیر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 30 پست سلام بچه ها کسی عکس رنگی رحم با بیهوشی داده ؟توروخدا بیان یه سوال دارم لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭 1398/09/15 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 بسلامتی چرا ابن سینا نمیری؟ خونمون سعادت اباد بیمارستان لاله شهرک غرب نزدیکتره ا لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78587 خونمون سعادت اباد بیمارستان لاله شهرک غرب نزدیکتره ا اهااخه روزی که رفتم ی خانمی گفت رفتم بیمارستان لاله رفتم تار بود واضح نبودهدکتر گفته ابن سینا برو تیکر تولد چهار سالگی پسرم
morvared عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 8382 بیمارستان نیست مرمز ناباروری ابن سینا بهترین ازمایشگاه و دکتر زنان و مردان کلا تیمی کار میکنن آهان خیلی ازتون ممنونم خواهرم میخواد انجام بده خییلی میترسه پدر یادم نمیره مهربونیت ❤ پدر یادم نمیره همزبونیت❤
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 اها اخه روزی که رفتم ی خانمی گفت رفتم بیمارستان لاله رفتم تار بود واضح نبوده دکتر گفته ابن سینا بر ... اااا من فردا ساعت۱۰وقت دارم چیکار کنم برم ابن سینا به نظرت؟؟؟ابن سینا واسه همون روز وقت میده؟؟؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 اااا من فردا ساعت۱۰وقت دارم چیکار کنم برم ابن سینا به نظرت؟؟؟ابن سینا واسه همون روز وقت میده؟؟؟ راستی کدوم ابن سینا ادرسش کجاس؟؟؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78587 اااا من فردا ساعت۱۰وقت دارم چیکار کنم برم ابن سینا به نظرت؟؟؟ابن سینا واسه همون روز وقت میده؟؟؟ نه ابن سینا وقتی پذیود شدی باید زنگ برنیدبرو ایشالله خیرحیف تاخیر ننداز عکستو تیکر تولد چهار سالگی پسرم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 نه ابن سینا وقتی پذیود شدی باید زنگ برنید برو ایشالله خیر حیف تاخیر ننداز عکستو مرررسی عزیزم حالا خدا کنه عکساشون خوب بشه مجبور نشم مجدد بگیرم🙈 لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78587 مرررسی عزیزم حالا خدا کنه عکساشون خوب بشه مجبور نشم مجدد بگیرم🙈 خوبه عزیزمنگران نباش❤️ تیکر تولد چهار سالگی پسرم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 خوبه عزیزم نگران نباش❤️ ادرس ابن سینا رو بهم میدی؟؟؟همونی که تو صادقیه اس؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78587 ادرس ابن سینا رو بهم میدی؟؟؟همونی که تو صادقیه اس؟ نه عزیزم شریعتی سر یخچال تیکر تولد چهار سالگی پسرم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 نه عزیزم شریعتی سر یخچال مرسی گلم راستی شما حامله شدی؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78587 مرسی گلم راستی شما حامله شدی؟ نه عزیزممشکلی نداشتم تیکر تولد چهار سالگی پسرم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1000 نه عزیزم مشکلی نداشتم ایشالله این ماه جفتمون حامله شیم 🙏🙏🙏 لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78587 ایشالله این ماه جفتمون حامله شیم 🙏🙏🙏 قربونت برمایشاللهایشالله هر کی منتظره❤️ تیکر تولد چهار سالگی پسرم