2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا سه نفرمیگم . سینه مرغ زعفرون دم کرده غلیظ ماست سفت الیوان .یه زرده تخممرغ. ۳لیوان برنج .۱لیولن زرشک نمک وفلفل.  اول ازهمه برنجتو بپز بزار دون باشه آبکش کن ماستو زرده تخممرغ و زعفرون رو مخلوط کن برنجو باهاشون قاطی کن. سینه مرغ رو با ادویه وپیازو...بپز ریش ریش کن بعد تفتش بده فلفل نمک بزن زرشکارو بریز توش . بعد یه لایه مخلوط برنجتو بریز یه لایه مرغوزرشک. همینطور تا آخر بعد قشنگ سطحشو باقشق یکم فشاربده ک لایه هابهم بچسبن .بزار دم بکشه باحرارت خیلی کم حدودای یکساعت ونیم

ماست سون، مرغ ریش شده رو ۲تا سینه میپزی و ریش میکنی تفت میدی و روش زعفران میزنی و دوس داشتی هل ساییده شده و بادوم و پسته و زرشک میزنی، ۲لیوان برنج پخته شده و با ۱.۵پیمانه ماست مخلوط میکنی ب این ترکیب زعفران اب کرده و غلیــــــــظ فراوان میزنی دوس داشتی گلاب نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲عدد ترکیب میکنی و میریزی تو ظرف سرت فشارش میدی منسجم میشه مرغ و زرشک بینش و لایه رو دوباره برنج و فشار میری با قاشق حسابی رو ظرفت و فویل میکشی میزاری تو فر ۱۷۰درجه و ۳۵دقه میمونه 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

من دخترم ۴نفره س من برای سام و نهار میپزم انقدر برا مهمونم هکین قدر میپزم

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
چطور دولیوان برنج برا۴نفر بسه؟معیارمن همین لیوان دسته دارفرانسوی

اخه مواد بینش م حساب کن منم فرانسوی، من میپزم برای ۲وعده مهمونم ک کنار غذایی دیگه تو پیرکس میزارم چهار تیکه بزرگ میده

اخه مواد بینش م حساب کن منم فرانسوی، من میپزم برای ۲وعده مهمونم ک کنار غذایی دیگه تو پیرکس میزارم چه ...

آره . ولی من براسه نفر ۳لیوان میزارم البته من پسرم اندازه دونفرمیخوره ۵سالشه ۵کیلواضاف وزن هم داره 😕