2777
2789
عنوان

حسودی با خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 32 پست

ازبس حسودی دیگه 😂 خب کمتر ب اون حسادت کن. ازش فاصله نگیر. تا ذهنیت خانوادت تغییر کنه و شمارو جدا از هم ندونن تعریف اونو فقط نکنن. در ضمن اجتماعی تر باش و لبخند همیشه فراموش نکن. از در میای تو لبخند بزن و سلام کن .بیشتر گوش کن و کمتر حرف بزن. آدما اینو دوس دارن باهاشون ارتباط بگیر و خوش برخورد باش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره می دونم بعصیا سر کاریه ولی خودمو نمی تونم کنترل کنم اشک تو چشم جمع می شه ماماننم روش بهم باز شده ...

سلام مهم نیست کی ازدواج میکنیم مهم اینکه زندگی مشترک خوبی بسازیم. 

باید چند کار انجام بدی 

بیشتر اجتماعی تر و شوخ  باش، خوش صحبتر از قبل باش؛ به خودت بیشتر برس تو ظاهر؛ هر روز بهتر باش 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

عزیزم اعتماد به نفست رو اصلا از دست نده کم نیار همه جا برو از زندگیت لذت ببر شوهر کردن همچین آش دهن سوزیم نیست حالا،بعدشم خوشبختی به تعدد خواستگار هم نیست گلم دیدی واسه شما یک نفر اومد که کاملا اوکیه و انشاالله خوشبختی انتظارت رو میکشه خودتو نباز هیچ وقت برو دنبال هدف های دیگه به خدا موفقیت فقط شوهر کردن نیست

فقط نگاه مامانت 😩

بخاطر امضا ریپ کردم😂😂😂😂😂 

خا بیا یکم گیس و گیس کشی😡👊 .

ها چیه پس فکر کردی ریپ می کنم برای چی، ؟توقع اوجولات داری  😛😂😂😂😂😂😂😂😂

بیا خروس جنگي 🐓 😆😆😆 ليلاي صمد اقاااااااا😁

😂😂😂😂 بهش  میگفت عین الله اون میگفت باقرزاده😂😂😂😂😂😂تو هر شرایطی 😂😂😂😂

کارم از این حرفا گدشته مامانم می گه باید بری از خونه ما بابام می گه اگه پسر بودی ۲۵ می انداختمت بیرو ...

واقعا متاسفم برا مامان بابات؛ بهشون بگو پس ادب کجا رفته، باشه بیرون کنید ولی منم تو همه فامیل میگم چیکار کردین، پدر مادر واقعی اینو نمیگن 

آره من کار می کنم بعد از ظهرا هم می رم کلاس شبا می آم خونه می گن ویلانی برا خونه خرج می کنم می گن پولتو به رخ ما می کشی خرج نمی کنم می گن مفت خوری بیرون نمی رم می گن تنه لشی