2777
2789
عنوان

‼️⛔مهم مهم⛔‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 6865 بازدید | 43 پست

من از صبح چهارتا ماالشعیر خوردم 😁😁😁خدا بدادم برسه پس😵

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون با این شماره تماس گرفتید ؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چرا

هنوز نتونستم قبل از تو پست بزارم 🐎🐎🐎🐎🤕🤕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من از صبح چهارتا ماالشعیر خوردم 😁😁😁خدا بدادم برسه پس😵

بسم الله اارحمن الرحیم قل هو الله احد ......

خدا بیامرزدت دوستم   

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
هنوز نتونستم قبل از تو پست بزارم 🐎🐎🐎🐎🤕🤕

دارم میرم سره کار دیگه نیستم 😄 باخیاله راحت پست بزار

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
دارم میرم سره کار دیگه نیستم 😄 باخیاله راحت پست بزار

الان؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بسم الله اارحمن الرحیم قل هو الله احد ...... خدا بیامرزدت دوستم    

اره دیگه باید زنگ بزنم برام قبر بخرن 🤣😂😂😂😂 کفنم آماده کنم 🤣 حموم ام باید برم 🤦 طرفم بزارم دم دست اگه مهمون اومد چهار ساعت نگردن کلی کار دارم 😁😑😃

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اره دیگه باید زنگ بزنم برام قبر بخرن 🤣😂😂😂😂 کفنم آماده کنم 🤣 حموم ام باید برم 🤦 طرفم بزارم دم ...

عزیزم دور از جونت...ولی خدایی ادم خندش میگیره ...

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌