2777
2789
عنوان

‼️⛔مهم مهم⛔‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 6865 بازدید | 43 پست
عزیزم دور از جونت...ولی خدایی ادم خندش میگیره ...

مرسی خانم گلی 

اره زیاد نباید به این اخبار توجه کرد ⁦☺️⁩

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اره تو راهم هرشب اینموقع میرم

حدس میزنم پرستار شیفت شبی😍😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خانم گلی  اره زیاد نباید به این اخبار توجه کرد ⁦☺️⁩

دقیقا..بخدا ی لحظه خواستم زنگ بزنم مادرم اینا بگم حواسشون باشه ...  

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
دقیقا..بخدا ی لحظه خواستم زنگ بزنم مادرم اینا بگم حواسشون باشه ...    

بیخیال عزیزم من فعلا برم یه تاپیک بزنم حال یکی از مردای سایتو بگیرم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

پرستار ک ن ولی روپوش سفید دارم😜😄

واو خانم دکتر جون مایی😍😍😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بیخیال عزیزم من فعلا برم یه تاپیک بزنم حال یکی از مردای سایتو بگیرم 

موفق باشی گلم  

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

من باین شماره زنگ زدم میگه

مخاطب در دسترس نمیباشد تماس شما ازطریق پیامک به ایشان‌ اعلام میگردد

دوستان اگه مشکلی جدی وجود داشته باشه ازطریق رسانه ملی به مردم اطلاع رسانی میشه نه از راه تلگرام و فضای مجازی

باورش واقعا ازروسادگیه وجالبه عده ای هراس ودلهره می‌گیرند که چه کنند!!!

اقا نکنید اینکارارو . بقول اون دوست عزیز اینکارا دیگه خز شده

این خبر براساس گفته های نیرو انتظامی دروغه و انتشارش جرمه

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://aftabnews.ir/fa/news/643752/%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%DB%B6-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%85%D8%A7%D8%A1%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B9%DB%8C%D8%B1&ved=2ahUKEwje7tvY5LbuAhU3ahUIHXz9AhUQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw2yjrMfXxtqx9aruKcHUa7D&cshid=1611568065925