2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکی میومد راهنمایی میکرد. شیمی و فیزیک خیلی سختن

نظام قدیم فیلمای محمدرضا آقاجانی الارو نگاه کن خیلی خوبن . من با اینکه محلولو و اسیدوبازو حذف کرده بودم امسال ۶۰ درصد زدم

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
از کجا تهیه کنم تو سایت الا

اره برو تو سایت آلا . قسمت نظام قدیم تجربی . بعد چند قسمت هست .هم کلاس درسشه. هم خودش تنها درس داده که این یه دونه بهتره .صفر تا صدشو بگیر .

هیچی موندم پشت کنکور . چون فیزیکو و دوتا از عمومیام ضعیف بود .

دوتا عمومی قویت چی بودن و چی خوندی؟ریاضی و زیست چی؟ببخشید اگ حوصله داربن جواب بدین. ریاضیشو دیدم سخت بود مال پارسال

دوتا عمومی قویت چی بودن و چی خوندی؟ریاضی و زیست چی؟ببخشید اگ حوصله داربن جواب بدین. ریاضیشو دیدم سخت ...

دینیم خوب که ۷۰ زدم . زبانم ضعیفه که اونو جابه جا زدم درصدمو پایین تر اورد . عربیم در حد ۵۰. ادبیاتمم ضعیف بود ۴۰ درصد . ریاضی امسال اره کلا بودجه عوض شده بود واسه همین سخت تر بود . اونو من ۳۱ زدم . برای عربی خیلی سبز کار میکنم .امسال دارم فیلمای مهدی جلادتی الارو هم همراهش کار میکنم که خیلی خوبه . بهتر میفهمم. دینیم که فقط کتاب درسی مهمه. من گاج نقره ای دارم . شیمیو مبتکران کار میکنم. اولم رو سوالای کنکور وقت میزارم.

دوتا عمومی قویت چی بودن و چی خوندی؟ریاضی و زیست چی؟ببخشید اگ حوصله داربن جواب بدین. ریاضیشو دیدم سخت ...

زیستمم در حد ۴۰ درصده . که بازم ضعیف محسوب میشه . امسال دارم بیشتر وقت میزارم .البته من زیست ژنتیک و دودمانه رو هم میخونم

اینو میگم که برای سال ۹۶ هستش.رایگانم هست . این بهتره . مبحثی که میخوای تو این نبود از قسمت کلاس درسش بگیر که تو کلاس درس میده