2777
2789
من ۳۰سال ابی قلم چی زدم فقط سوالای کنکورو. مبحث حذفیم زیاد داشتم وگرنه بهتر میشد . چون بودجه بهم ری ...

ممنون عزیزم.☺🌹

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
امسال که همش به ضرر نظام قدیم بود (بعضی درصد ها رو می‌دیدم)

چون سه تا از سوالای ریاضی از تمرینای کتاب درسی نظام جدیدا بود درحالی که ما ندیده بودیم اون سوالارو . بعد شیمی ما همش مسئله داشت واسه اونا خوندنی. بودجه بندیم به هم ریخته بود ذهنمون به هم ریخت . تراز مشترکم رتبه ها رو خراب کرد

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون سه تا از سوالای ریاضی از تمرینای کتاب درسی نظام جدیدا بود درحالی که ما ندیده بودیم اون سوالارو . ...

امسال نظام قدیم کنکور می‌دی؟

ممنونم .شما هم میخوای کنکور بدی؟

بله.ولی این مسائلو درباره ی نظام قدیم می‌خونم و می‌شنوم مخصوصا"تراز مشترک کمی مردد می‌شوم.

۹۸ قرار بود بدم که جراحی زانو انجام دادم اونجور که باید آماده نبودم برای کنکور.

بله.ولی این مسائلو درباره ی نظام قدیم می‌خونم و می‌شنوم مخصوصا"تراز مشترک کمی مردد می‌شوم. ۹۸ قرار ...

اگه چندسال دور بودی نظام جدید بده خب . هم مباحثش کمتره هم امسال اخرین سال نظام قدیمه

اگه چندسال دور بودی نظام جدید بده خب . هم مباحثش کمتره هم امسال اخرین سال نظام قدیمه

کتاب های نظام قدیم رو از پارسال دارم.

کتاب های نظام قدیم رو از پارسال دارم.

اهان اونجوری . حالا بخون . ۹۸سال اولشون بود سازمان سنجش هنوز نمیدونست باید چیکار کنه . امسال دیگه دستش اومده فکر نکنم بخواد بازم اینجوری کنه. 

حالا سعی کن علاوه بر مباحث خودمون بخشای مشترکو هم خوب بخونی. مثلا حل احتمال اونا با ما فرق داره سوالاش. تمرینای کتاب درسیشونو ببین

اهان اونجوری . حالا بخون . ۹۸سال اولشون بود سازمان سنجش هنوز نمیدونست باید چیکار کنه . امسال دیگه دس ...

تا الان چقدر خوندی؟

تا الان چقدر خوندی؟

من طبق قلم چی پیش میرم .زیست دومو دوفصل اول زیست سوم و پنج فصل اول زیست پیش. شیمی پیش یک و دوفصل اول شیمی سوم . و حرکت و دینامیکو فیزیک آینه ها رو .ریاضیم امارو و مثلثات و دنباله ها و معادله نامعادله و با احتمال و توابع و خوندم .

من طبق قلم چی پیش میرم .زیست دومو دوفصل اول زیست سوم و پنج فصل اول زیست پیش. شیمی پیش یک و دوفصل اول ...

بنظرتون نظام جدید بخونیم بهتره یا قدیم؟اسونتر کدومه و کمتر ضرر میکنیم

بنظرتون نظام جدید بخونیم بهتره یا قدیم؟اسونتر کدومه و کمتر ضرر میکنیم

اگه چندساله داری کنکور نظام قدیم میدی نظام قدیم بخونی بهتره.چون واست اشناست .اما اگه چندسال از درس دور بودی نظام جدید بده