2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما تجربه داری برا نوزاد تازه بدنیا اومده چ سایز پوشکی باید گرفت و چند بسته منظورم برا سیسمونی هم هست؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عزیزم شما تجربه داری برا نوزاد تازه بدنیا اومده چ سایز پوشکی باید گرفت و چند بسته منظوره برا سیسمونی ...

من هنوز نی نیم بدنیا نیومده ولی بهم گفتن یه بسته بگیرم که شاید بچه بهش حساسیت داشت سایز ۱برای نوزاده

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
پسرم به مولفیکس حساسیت داره وسایزشم کوچیکه .بارلی خیلی راضیم مرسی هم خوبه وببم

مرسی از راهنمایت عزیزم پس خداکنه سایز ۱بارلی بتونم از جایی گیر بیارم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
عزیزم شما تجربه داری برا نوزاد تازه بدنیا اومده چ سایز پوشکی باید گرفت و چند بسته منظورم برا سیسمونی ...

من دوتا مولفیکس 1

گرفتم بازم فکرکنم بایدبگیرم اینجوری که دخترم داره پیش میره

من هنوز نی نیم بدنیا نیومده ولی بهم گفتن یه بسته بگیرم که شاید بچه بهش حساسیت داشت سایز ۱برای نوزاده

اها فکر کردم شما نی نیتون بدنیا اومده

انشالله ب سلامتی

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من دوتا مولفیکس 1 گرفتم بازم فکرکنم بایدبگیرم اینجوری که دخترم داره پیش میره

اها ینی سایز یک بگیرم.چندتایش رو دوتا خریدین؟

من شنیدم مولفیکس خیلی خوبه

مولفیکس صفر نداره دوتا بسته بزرگ۴۲تایی گرفتم

اها خیلی ممنون