***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 عنوان سونو هفته ٣٤ چي ميگه؟ 105 بازدید | 13 پست بچه ها سونو هفته ٣٤ براي چيه؟تاريخ زايمان رو ميده؟ چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷 1398/09/15 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروهر_بزرگ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 304 وزن بچهتاریخ دقیق زایمانوضعیت بجه برای اینکه ببینن کله مبارکش اومده پایین چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 وزن بچه تاریخ دقیق زایمان وضعیت بجه برای اینکه ببینن کله مبارکش اومده پایین من فكر كردم اينارو هفته ٣٦ دقيق ميگن🤔 چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فروهر_بزرگ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 304 من فكر كردم اينارو هفته ٣٦ دقيق ميگن🤔 وقتی دکترت 34هفته فرستاده دیگه36نمیفرسته ک چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 وقتی دکترت 34هفته فرستاده دیگه36نمیفرسته ک جدا؟خوب چه خوب.چون بمن گفتن همه دوتا سونو ديگه داري هفته ٣٤ و هفته ٣٦.برام جاي تعجب داشت چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 منم ۳۲هفتگی دادم 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
فروهر_بزرگ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 304 جدا؟خوب چه خوب.چون بمن گفتن همه دوتا سونو ديگه داري هفته ٣٤ و هفته ٣٦.برام جاي تعجب داشت نگران نباش بیشتر بخاطر وزن بچه میفرستن تا ببینن کی وقت زایمانته و وضعیتت طبیعیه یا سزارینخوشبحالت دیگه روزهای اخری❤️ چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 نگران نباش بیشتر بخاطر وزن بچه میفرستن تا ببینن کی وقت زایمانته و وضعیتت طبیعیه یا سزارین خوشبحالت ... عزيزمممم.واي روزاي اخر ديرتر ميگذره.اين ماه اذر كه ديگه برام اندازه سه ماه گذشته هر روز يه درد يه حال عجيب داري. چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
nino5 عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 5200 من جای توباشم میمونم هفته۳۶یا۳۷میرم اللن بیفایده ست تازایمان خیلی مونده
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 من جای توباشم میمونم هفته۳۶یا۳۷میرم اللن بیفایده ست تازایمان خیلی مونده نميدونم دكتر گفت چون من لكه بيني داشتم همش گفت براي كنترل اب دور جنين برو كه خيالمون راحت شه. چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فروهر_بزرگ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 304 عزيزمممم.واي روزاي اخر ديرتر ميگذره.اين ماه اذر كه ديگه برام اندازه سه ماه گذشته هر روز يه درد يه حا ... اخی عزیزممممجای بچه تنگ شده فشار میاره ب بدنت😁ولی می ارزه وقتی ب دنیا نیاد😍کاش واسه منم تن تن بگذره برسم ب این روزای اخرایشالا زایمان خوبی داشته باشی❤️❤️❤️ چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 اخی عزیزمممم جای بچه تنگ شده فشار میاره ب بدنت😁 ولی می ارزه وقتی ب دنیا نیاد😍 کاش واسه منم تن ت ... قربونت برم عزيزم.شما هم همينطور.چشم به هم بزني ميرسي ماه هشت.ولي از ماه هشت تا زايمان زمان كش مياد😁 چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فروهر_بزرگ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 304 قربونت برم عزيزم.شما هم همينطور.چشم به هم بزني ميرسي ماه هشت.ولي از ماه هشت تا زايمان زمان كش مياد😁 😍😍قربونتکلا انتظار ب وصال سخته برو تو اتاقش خودتو با وسایلاش سرگرم کن حیفه این روزا دیگه تکرار نمیشه ب دنیا بیاد دلت برای همین روزای کش دار تنگ میشه چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 😍😍قربونت کلا انتظار ب وصال سخته برو تو اتاقش خودتو با وسایلاش سرگرم کن حیفه این روزا دیگه ... حتما همينطوره❤️❤️❤️ چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷