2777
2789
وزن بچه تاریخ دقیق زایمان وضعیت بجه برای اینکه ببینن کله مبارکش اومده پایین

من فكر كردم اينارو هفته ٣٦ دقيق ميگن🤔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی دکترت 34هفته فرستاده دیگه36نمیفرسته ک

جدا؟خوب چه خوب.چون بمن گفتن همه دوتا سونو ديگه داري هفته ٣٤ و هفته ٣٦.برام جاي تعجب داشت

منم ۳۲هفتگی دادم

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
جدا؟خوب چه خوب.چون بمن گفتن همه دوتا سونو ديگه داري هفته ٣٤ و هفته ٣٦.برام جاي تعجب داشت

نگران نباش بیشتر بخاطر وزن بچه میفرستن تا ببینن کی وقت زایمانته و وضعیتت طبیعیه یا سزارین

خوشبحالت دیگه روزهای اخری❤️

چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
نگران نباش بیشتر بخاطر وزن بچه میفرستن تا ببینن کی وقت زایمانته و وضعیتت طبیعیه یا سزارین خوشبحالت ...

عزيزمممم.واي روزاي اخر ديرتر ميگذره.اين ماه اذر كه ديگه برام اندازه سه ماه گذشته هر روز يه درد يه حال عجيب داري.

من جای توباشم میمونم هفته۳۶یا۳۷میرم اللن بیفایده ست تازایمان خیلی مونده

نميدونم دكتر گفت چون من لكه بيني داشتم همش گفت براي كنترل اب دور جنين برو كه خيالمون راحت شه.

عزيزمممم.واي روزاي اخر ديرتر ميگذره.اين ماه اذر كه ديگه برام اندازه سه ماه گذشته هر روز يه درد يه حا ...

اخی عزیزمممم

جای بچه تنگ شده فشار میاره ب بدنت😁

ولی می ارزه وقتی ب دنیا نیاد😍

کاش واسه منم تن تن بگذره برسم ب این روزای اخر

ایشالا زایمان خوبی داشته باشی❤️❤️❤️

اخی عزیزمممم جای بچه تنگ شده فشار میاره ب بدنت😁 ولی می ارزه وقتی ب دنیا نیاد😍 کاش واسه منم تن ت ...

قربونت برم عزيزم.شما هم همينطور.چشم به هم بزني ميرسي ماه هشت.ولي از ماه هشت تا زايمان زمان كش مياد😁

قربونت برم عزيزم.شما هم همينطور.چشم به هم بزني ميرسي ماه هشت.ولي از ماه هشت تا زايمان زمان كش مياد😁

😍😍قربونت

کلا انتظار ب وصال سخته 

برو تو اتاقش خودتو با وسایلاش سرگرم کن حیفه این روزا دیگه تکرار نمیشه ب دنیا بیاد دلت برای همین روزای کش دار تنگ میشه

😍😍قربونت کلا انتظار ب وصال سخته  برو تو اتاقش خودتو با وسایلاش سرگرم کن حیفه این روزا دیگه ...

حتما همينطوره❤️❤️❤️