2777
2789
عنوان

بچه شش ماهه

72 بازدید | 9 پست

خانمهایی که بچه شش ماهه وبه بالا دارید یه سوال داشتم دخترم الان پنج ماه و هفت روزشه از دیشب پشت سرهم میگه بابا بچه های شما چند ماهگی شروع کردن بابا مامان گفتن

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

الان غیر ارادی میگن و بعد ی مدت یادشون می‌ره باز سن یازده ماهگی رسیدن دیگ واقعی بابا گفتن رو شروع می‌کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم بگه بابا🤔احتمالا بی اراده از خودش صدا درمیاره ها🤔🤔🤔

دختر منم ۵ماه و۲۰ روزشه 

حرف میم رو خیلی میگه مثل مامان .... اما به نظر من ارادی نیست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
الان غیر ارادی میگن و بعد ی مدت یادشون می‌ره باز سن یازده ماهگی رسیدن دیگ واقعی بابا گفتن رو شروع می ...

اره درسته

دختر منم همینطوری کرد اولین کلمه ش بابا بود 

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
فکر نمیکنم بگه بابا🤔احتمالا بی اراده از خودش صدا درمیاره ها🤔🤔🤔 دختر منم ۵ماه و۲۰ روزشه  ح ...

بابا رو کامل میگه چون باباش همش باهاش تکرار کرده میگه قبلا حرف میم رو میگفت اما از دیشب بابا رو قشنگ میگه  میدونم معنيش رو نميدنه ولی خیلی ذوق کردم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
بابا رو کامل میگه چون باباش همش باهاش تکرار کرده میگه قبلا حرف میم رو میگفت اما از دیشب بابا رو قشنگ ...

دخترمنن معنیشو نمیدونه ولی من خیلی ذوق میکنم🥰🥰

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏
راستی دختر شما چاردستوپا میره؟

نه هنوز زوده