2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه رربطی ب زیبایی داره دقیقا

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
منم به شخصه تجربش کردم به ذات ادم میره من از قیافه چیزی کم ندارم ولی روابط اینجوریم برام جذابیتی ندا ...

شوهرمن خیلی فاسده خیلی بهم خیانت کرد حلالش نمیکنم نابودم کرد اگه میتونستم حضانت بچم بگیرم این جهنم تحمل نمیکردم

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
شوهرمن خیلی فاسده خیلی بهم خیانت کرد حلالش نمیکنم نابودم کرد اگه میتونستم حضانت بچم بگیرم این جهنم ت ...

خدا درستش کنه

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

من يك دوست پسر داشتم دوران دانشگاه خيلي خوش تيپ و جذاب بود( ميدونين ك مرد رو نميگن زيبا ميگن خوش تيپ و جذاب) خلاصه دهن ما رو سرويس كرد از بس از خودش تعربف ميكرد و از خاطرخواهاش ميگفت. حالا خوبه من خودمم خوشگل بودم و خودشم قبول داشت!!سر همين هم عطاشو ب لقاش بخشيدم

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
من همجین چیزی رو به چشم.تو دانشگاه میبینم چون اکثر دخترا راحت قبولشون میکنن اونام دنبال سواستفاده ان ...

یه دوبار حال اساسی بده بهش بعدشم دیگه کم محلی همچین میوفته دنبالت که بیاوووو ببین. 

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.