2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 24 پست

وا پ‌ روز اول چشم نداشت تورو ندید ؟ چ حرفا 

بعدم شما تو چ دوره ای زندگی میکنید؟والا من ک دیگه زشت نمیبنم تو فامیل و اشنا دوست و کوچه خیابون... همه خوشگلن کو دیگه دختر و زن زشت؟ این همه عملای ریز و درشت و ترفندای زیبایی و وسیله ارایش ... بازم معضل قیافه دارین؟ 

واااای چقدر حرص خوردم😤😤😤😤😤

اعصاب نمیزارین خو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو پول بده برم عمل کنم

اين يعني آدم خودشو باخته بنظر من ممه زيبان و مهم تر اينكه خب اون من هر جور بودم كه نميگم چه زشت چه زيبا اون منو انتخاب كرده 

حق نداره دو روز ديگه اين رفتارو كنه

كلا كه باهش مشكلاتي دارم خودخواه ميشه گاهي و منو نديد ميگيره گاهي جرأت ندارم اصلا مريض شم من سعي ميك ...

کاش میرفتین مشاوره ازدواجتون عشقی بوده یا نه؟

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
کاش میرفتین مشاوره ازدواجتون عشقی بوده یا نه؟

باهش سر چيزايي يا شايد حتي خيلي چيزا مشكل دارم 

سر رفتن به مهموني ام اس گرفتم خودشون خواستگاري وقتي ما گفتيم مهموني ميريم( البته ما در حدش ميريم نه زياد نه سالي يكبار)اونا هم گفتن ما هم همين طور ما هم همين طور. بعد ازدواج پدرمو در آورد😓

وا پ‌ روز اول چشم نداشت تورو ندید ؟ چ حرفا  بعدم شما تو چ دوره ای زندگی میکنید؟والا من ک دیگه ...

نميدونم چش ميشه يه موقع قبلا ميگفت تو خشگل تريني برا من و اينا  . مادرشم ميگفت اون كلمرو ولي نميدونم امشب چش شد بنظرم كار اينستاي لعنتي و مجازيه لعنتي ممكنه باشه 

نميدونم چش ميشه يه موقع قبلا ميگفت تو خشگل تريني برا من و اينا  . مادرشم ميگفت اون كلمرو ولي نم ...

ن گلم اینستا چ تقصیری داره‌..‌.. خب اگه از دافای اینستا شوهرت خوشش میاد توهم همینکارو کن دیگه چاره چیه.... وقتی میاد خونه ی رژ سرخ بزن یکم لپاتو سرخ کن‌‌‌... اووووف از دست این مردا