2777
2789
عنوان

خخخخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
وای صبح بگو بچه نتونست بخوابه دکتر گفته براش بوی دود ضرر داره بی زحمت صدقه بزارین کنار 

نه توروخدا

اتفاقا بگه به خاطر اسپندت خوابید

چی میشه دل پیرزن شاد شه😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیییییزم😂❤ دلم واسه مادرشوهرم تنگ شد😐🤦🏼‍♀️

برای پدر شوهرت چی؟ پدرشوهرم خرو پفه که میکنه ها. انگار در خراب باشه ردغن بخواد چجوری صدا میده اونطوری 🤣 اسیر شدیم 😐😐🤣

دنیام بچه هام 🥰  

یه وقت میگن از دوست داشتن خودمون چشم زدیم خوابش نمیبره اتفاقا دود اسپند عالیه اگر با نکدور دود شه که عالی تر میشه 

چون طبعش گرمه استنشاقش باعث کرمی مغز میشه و حافظه رو خوب میکنه 

برای بچه هاتون دود کنید 

اوخی عزیززززم😍

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
برای پدر شوهرت چی؟ پدرشوهرم خرو پفه که میکنه ها. انگار در خراب باشه ردغن بخواد چجوری صدا میده اونطور ...

اونم دوسش دارم

خانواده شوهرم شکر خدا خوبن😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیییییزم😂❤ دلم واسه مادرشوهرم تنگ شد😐🤦🏼‍♀️

عزیزم امضات چ خوبه

کلی خندیدم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
وای صبح بگو بچه نتونست بخوابه دکتر گفته براش بوی دود ضرر داره بی زحمت صدقه بزارین کنار 

خب چه ایرادی داره اونم یه اعتقاداتی برا خودش داره از روی محبت این کارو کرده

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
والا دکتر که بچم سینش خس خس می کرد گفت اصلا نباید هیچ دودی بهش بخوره حتی شومینه رو خاموش کنید

عزیزم دکتر به خاطر نفس تنگی بچه ی شما این حرفو زده اما بچه استارتر چون جاش عوض شده بد قلقی کرده نباید دل یه مادرو به خاطر کاری که فکر میکرده خوبه بشکنه

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))