2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من و ب ی ع ق ل

264 بازدید | 12 پست

نمیگه پسرمون مریضه .ب من گفت ۷ میرم عروسی ۸ میام .گفتم نبری ۱۲ بیای .گفت ن زود میام .۸ زنگ زد صدای اهنگ برای من پخش میکنه ک هنوز اونجام .۹ شد خبری ازش نشد ‌۱۰ شد هیچ .۱۱ زنگ زد ک من پنج شنبه بازارم ..تا ۱۲و نیم اومد ..اعصابم خرد کرد ..میگه حالا ببرمس دکتر پسرمم خواب ..دیگه بلند نشد .شکر خدا تبش بند اومد ..ب من میگه برو فلان کار کن ..گفتم براای عروسی زرنگی بلند نیستی خودت انجام بدی ..تو این سرما میاد پسر کوچیکم بدون اینکه لباس گرم تنش کنه میبرتش ب قول خودش دورش بوده این وقت شب ..صداش زدم برگشت ..نمیگه کوچیکه هم سرما میخوره ..اصلا الان وقته بیرون بردنه ...نباید لباس گرم تنش کنه ..عقل نداره الانم پسر کوچیکم داره سرفه میکنه ..بخاطر بی فکری شوهر نفهمم ..روز چهارشنبه پسرم گفت بیاید دنبالم ..گفتم باشه ب باباش گفتم گفت خودم میرم فقط خبرم کن یاداوریم کن ..۱۰ دقیقه مونده ب تعطیلی گفتم برو دنبالش ..گفت باشه ..بعد دیدم پسرم تنهایی برگشته اصلا دنبالش نرفته‌‌ن خودش رفته و ن خبر میده خودم برم ..بی عقل بی عقل .اعصابم خرد کرده .حالا هم با گوشیه..شما جای من ناراحت نمیشدید با این بی فکریاش..میدونم حالا خیلیا میاید میگید مقصر منم ..

شما چطور برخورد میکردید 

مشكل خاصي داره همسرت!؟؟

از لحاظ مغزي منظورمه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مورد دوم ناراحتی داره 

برای مورد اول خیر!

خودت میبردیم دکتر اگه واجب بود چرا منتظر شوهرت میشی کارشو بگیر و یا علی 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

گلم باید مسئولیت بهش بسپاری حتی اگر اولاش نتونه به خوبیه شما انجام بده،اما وقتی نبود و اورژانسی بود باید بچه ارو میبردید خودتون دکتر.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
وقتی هیچ پولی دستم نده چطور برم

خودش باید اصولا وظیفه اشو بدونه که درست نیست خانومش جیبش خالی باشه،اما وقتی خودش درک اینو نداره شما باید ازش بخوای گلم که مبلغی در ماه به شما بده ،بلاخره لازم میشه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خودش باید اصولا وظیفه اشو بدونه که درست نیست خانومش جیبش خالی باشه،اما وقتی خودش درک اینو نداره شما ...

گفتم .فقط میگه ندارم.حتی کارت یارانه گفتم دست خودم باشه اونم وقتی ریختن برمیداره .میگه ماه بعد برای خودت ماه بعد میرسه باز برمیداره ..پولی هم اگه بهم بده..اگه خونه چیزی کم اومد میگه بده برم بگیرم دقیق میدونه چقدر داده همینطور برمیداره تا تموم شه..اونشب بچه ها بردم پارک گفتم پولی بده شاید چیزی خواستن فقط پنج تومن داد..ک هیچی نشد برای بچه ها بگیرم ..