2777
2789
عنوان

امشب شما....

141 بازدید | 6 پست

چقدر کالری خوردین؟کالری من کلا 683شد😁گیاهخوارم و فقط میوه خوردم حوصله نداشتم غذا درست کنم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

دوتا سمبوسه

ی ساندویچ گنده

چنتا نون خامه ای

ب کاسه تخمه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دوتا سمبوسه ی ساندویچ گنده چنتا نون خامه ای ب کاسه تخمه

نووشش جاااان

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف نوش جانت گلم♥😍

عذاب وجدان گرفتم

خیلی وزنم بالا رفته

ولی جلو شکممو نمیتونم بگیرم

نهارمم عدس پلو با کره و ی کاسه ماست و ترشی

صبحونه تخم مرغ با کره

چنتا لیوان چایی

چن لیوان دوغ

اینا فک‌کنم میشه ۱‌میلیون کالری🤣

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عذاب وجدان گرفتم خیلی وزنم بالا رفته ولی جلو شکممو نمیتونم بگیرم نهارمم عدس پلو با کره و ی کاسه م ...

ای بابا 

خب رژیم بگیر گلم لاغر بودن ازهمه غذاهای دنیا خوشمزه تره....😍

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ای بابا  خب رژیم بگیر گلم لاغر بودن ازهمه غذاهای دنیا خوشمزه تره....😍

باردارم😌