2777
2789
عنوان

چرا ترکوندین😒

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه الان ۳ ماهه رفته و تو مرحله دادگاه و ایناییم، این یعنی جدایی؟ 

بهت پیشنهاد میده که برگردی ولی یکی دخالت میکنه بله ممکنه تو همین مرحله پیشنهاد بده و مخالفت یکی باعث جدایی بشه اگه از من میشنوی واسه یه بار تلاش بکن و پیش قدم شو مطمین باش یکم سعی کنی زندگیت عالی میشه

من که میگم آشتی میکنین فعلا یکم صبر کن

تينا جون دوهفتس رفته هيچ خبري از خودشو خانوادش ك اون همه ادعا داشتن نيست منم خانوادم دنبال وكيلن براي طلاق بخاطر همينه هيچي نميدونم كه ايندم چي ميشه واقعا و به شما زحمت ميدم...

بهت پیشنهاد میده که برگردی ولی یکی دخالت میکنه بله ممکنه تو همین مرحله پیشنهاد بده و مخالفت یکی باعث ...

مادرش باعث جدایی مون شد، و انقدر خودش و خانوادش منو آزار دادن که برگرده پدر و مادر من نمیپذیرنش،

پس خودش پشیمونه از کاراش؟

به خدا من هزهربار تلاش کردم برگرده ولی انگار من جلو چشماش سیاه شدم، فقط فحش میده،بلاکم کرده از همه جا

تينا جون دوهفتس رفته هيچ خبري از خودشو خانوادش ك اون همه ادعا داشتن نيست منم خانوادم دنبال وكيلن برا ...

گلم شوهرت رو یکی دلسرد کرده ازتو به خانوادت بگو صبر کنن 45 روز دیگه دعا باطل میشه و دلسردی شوهرت میره همون موقع میاد دنبالت و البته خیلی دوست داره فقط دعا دلسرد میکنه.

1 دونه احتمالا پسر

مرسی گلم🌹

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️