۰سیب۰ مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4459 عنوان چرا ترکوندین😒 | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 91 پست واقعا که داشتیم سوال میکردیم تینا___# بیا جواب منم بده امیدی هست بتونم درسمو ادامه بدم یا نه؟ واینکه در آینده زندگیم چطوره؟ 1398/09/14 | 19:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 نه عزیزم 3 ماه ازمنم بوگوووخوشبخت میشم من یانه.کی ازدواجمیکنم من شوهزمیخام🙄 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
___tina عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 136 اخ جون تویی تیناجونی من خوشبخت میشم کی ازدواج میکنم شوهرمیخام😁 خوشبخت میشن دوسال دیگه
۰سیب۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4459 ازدواج میکنید وزندگیتون عالی میشه ادامه تحصیل نمیدین مرسی عزیزم خوش اومدی ترسیدم گفتم شاید کاربریتم ترکوندن مریضن انگار چی داشت تاپیکت زدن ترکوندن
___tina عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 136 عزیزم میشه واسه منم بگی باردارم بچم چیه چندتا؟ 1 دونه احتمالا پسر
___tina عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 136 سلام تينا جون خدا شمارو رسوند اين مدت همش دنبال اينم بدونم جدا ميشم از شوهرم يا ادامه داره زندگيم&nb ... فعلا ادامه داره
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 خوشبخت میشن دوسال دیگه گفتی ۴مدت ک الان😐 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
___tina عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 136 مرسی عزیزم خوش اومدی ترسیدم گفتم شاید کاربریتم ترکوندن مریضن انگار چی داشت تاپیکت زدن ترکوندن اره بعضیبعضی مشکل روحی روانی دارن
شیطونی عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3417 واقعا چرا ترکوندین مگه کار بدی میکردمیکرد یکم از بار دلتون سبک میشد بعضیبعضی واقعا.... عزیزم بچه سوم من دختر میشه یا نه.اینده من چطوره؟ خدایااااااا شکرت ❤️
asary عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 809 خوشبخت میشن دوسال دیگه تورو خدا واسه منم بگو.کسی که میخام میاد سمتم واسه ازدواج؟کلن کی ازدواج میکنم؟طرفم کیه؟ 🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%
nooono عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 591 فعلا ادامه داره دارم درخواست طلاق ميدم،اما نميدونم چي ميشه اخرش يعني طلاق نيست ؟
___tina عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 136 گفتی ۴مدت ک الان😐 خب فال بار اول هرچی جواب بده همونه پس 4 مدت درسته تو فال نباید یه نیت رو دو بار بکنی
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 خب فال بار اول هرچی جواب بده همونه پس 4 مدت درسته تو فال نباید یه نیت رو دو بار بکنی مرسی عزیزززم به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
___tina عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 136 دارم درخواست طلاق ميدم،اما نميدونم چي ميشه اخرش يعني طلاق نيست ؟ من که میگم آشتی میکنین فعلا یکم صبر کن
شیطونی عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3417 من که میگم آشتی میکنین فعلا یکم صبر کن منو بگو زووووود خدایااااااا شکرت ❤️