2777
2789
عنوان

چرا ترکوندین😒

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 91 پست
عزیزم برمیگرده ولی اخرش جدایی دارین

واسه من آخرش نگفتی آخرش😫 اونیکه قهر کرده میاد سمتم ازدواج میکنیم؟ کلن کی چنوقت دیگه ازدواج میکنم؟طرفم کیه

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

گلم شوهرت رو یکی دلسرد کرده ازتو به خانوادت بگو صبر کنن 45 روز دیگه دعا باطل میشه و دلسردی شوهرت میر ...

اهل دعا هستن خونواده شوهرم، خونوادم شنبه ميخوان برن دادخواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله پشیمونه ولی از مادرش کمی میترسه

مامانش جادوگره عزیزم،دعا نویسه پیش استادای دعا نویسیم میره😔 از اولش منو نمیخواست از ساعت عقد دعا گرفت برامون،

من که دستم به جایی بند نیست فقط از خدا میخوام خودش راهمو باز کنه

امیدوارم خدا یجوری دل شوهرم رو نرم کنه به من و برگرده

خواهش عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت

انشالله...مرسی که وقت گذاشتی 

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️

عزیزم میشه بگی منو و شوهرموجادو کردن یانه؟اگه اره کیه؟؟؟؟ممنون 

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
 18 ماه طول میکشه اسم اولش م برمیگرده ولی سرانجام نداره

مرسی عزیزم.ینی ۱۸ ماه دیگه ازدواج میکنم؟اونیکه باش ازدواج میکنم اول اسمش میم هست؟ینی ازدواج کنیم هم جدا میشیم😞

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

مامانش جادوگره عزیزم،دعا نویسه پیش استادای دعا نویسیم میره😔 از اولش منو نمیخواست از ساعت عقد دعا گر ...

ولی یه چیز بگم اگه طلاق بگیری تا 2 دوسال ازدواج میکنی با یه آقا ولی زندگیت حوری میشه که همه حسرتشو میخورن البته اون آقا که میگم الانم میشناسه تورو 

میشناسی؟

آره درست گفتی اونیکه میخامش اول اسمش م هست