دوس پسرم اوایل رابطه۲سال پیش اینستاشوکلا به من داده بود منم اکانت نداشتم،بعد اینستاش یه پیام دیدم،راجب یه دختر با دوستش حرف زده بود،سراون بحثمون شدمنوبلاک کرددعوا کش پیدانکنه فککردم عمدابلاک کردرمزاینستاشوعوض کردم گفتم ازبلاک درارکه رمزتوبدم.خلاصه بعداون قضیه رمزشوعوض کردبهم نداد،هم نذاشت اینستا باز کنم تازگیا ازم سردشده بوداما اومد خاستگاریم(البته فکمنم مجبوری) ولی گوشیشوکلا سعی میکرددستم نده.الانم شهرستان رفته،عروسی رفت بهم نگفت،گفت استوری گذاشتم بااکانت مامانم فالوش کردم همینکه استوریودیدم بلاکم کرد.فک کنم خیانت میکنه شایدرمزاینستاش دسته دخترست که هم بهم کم محلی میکنه هم میترسه ببینم..منم مسیج دادم که دیگه تمومه.جداشدم.رابطمون جوری بود که همیشه ناراحت بودم اما میساختم ولی الان به خودم گفتم مگه مجبورم اخه.
الان اگر جلوشو نبندی بعدا میای همینجا تاپیک خیانت میزنی و کاسه چ کنم چ کنم دست میگیری
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
خیلی ببخشیدا ولی مدل شما تو خوابگاه و اینا زیاد دیدم عمرا باهاش کات نمیکنی و انقد این رابطه رو ادامه میدی تا با تحقیر پس بزنتت،همیشه برام سوال بوده چرا اینکارو میکنین