2777
2789
عنوان

استرس زایمان

77 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها نزدیک زایمانمم خیلللللی استرس دارم بیش از حد همش از صبح تاشب بهش فکر میکنم و‌دعا میکنم خدایا خودمو بچم سالم بیرون بیایم شماهم اینجوری بودید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ماه هفتمم اسی. ی وقتایی استرس میگیرم. اما حقیقتش تجیحم اینبود ک الان ماه نهم بودم و هفته اخرو سپری میکردم. نهایت اذیت شدنت یک روزه گلم. ان شاالله هم خوش زاهستی و دو سه ساعته فول میشی و نی نی بغلته.ایشالا هم مث اونایی هستی ک با درد خفیف میری بیمارستان و میگم عه عه تو ک هفت سانت بازی. بدو بستری ک نی نیت تا ی رب دیگ بغلته. بخیه هم ک ایشالا نمیخوریو از همون شب زایمانت راااحته راحتی. شکمت ایشالا بعد زایمانت تخته تخت میشه😍

لایک نکنید اه

من حاضرم کلی درد بکشم تو زایمان نفسی برام نمونه فقط بچم سالم باشه.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
من ماه هفتمم اسی. ی وقتایی استرس میگیرم. اما حقیقتش تجیحم اینبود ک الان ماه نهم بودم و هفته اخرو سپر ...

عززززیزدلم بابت حرفایه قشنگت مرسی گلم إن شاألله همچنیم توهم 

قربانت. بیمارستان کجا میخای بری؟ کلاس امادگی زایمان رفتی؟ 

بوشهری أم شهرستان گناوه قصدم بود بوشهر اما چون‌راه دوذه گفت همین گناوه‌برم ماما خصوصی ههم گرفتم...نه عزیزم نرفتم کاش رفته بودم