ایا واقعا امکان داره ادمایی باشن ک بتونن بفهمن تو ذهن ما چی داره میگذره؟ یه چند وقته جرئت نمیکنم تو اماکن شلوغ و مهمونیا فک کنم، با این تصور که کسی بتونه ذهنمو بخونه
باورت نمیشه ینی متنفرم از فیلم با ژانر اکشن! فانتزیام عجیبه، اینم بگم که خردادیم و چند شخصیتی
خب اخه درونت ناراحته ب چند شخصیتی ربطی نداره تو باید از درون پاکسازی بشی ...منم اوایل مثلا ازیکی ک ناراحت میشدم تو ذهن خودم انقد میزدمش تا میمرد بعدک از اونحالت فکر درمیومدم میدیدم خودم دارم درواقع بخودم آسیب میزنم ینی جز حرص وجوش خوردن چیزی برام نیس پس بنابراین سعی کردم اصن ب خشم فک نکنم ناراحت میشم از دست کسی ولی دیگه فکر زدن اینا ب سراغم نمیاد ...ببین باید خودت خودتو بسازی
خب اخه درونت ناراحته ب چند شخصیتی ربطی نداره تو باید از درون پاکسازی بشی ...منم اوایل مثلا ازیکی ک ن ...
من با کسی مشکلی ندارم ، از خون و زخمم بدم میاد، تا حالا هیشکیم نزدم، کتک فصلم تا حالا نخوردم، زیادی جوگیرم هی دلم میخواد کارهای خارق العاده بکنم همرو با چندین روش سامورایی بزنم لت و پار کنم
من با کسی مشکلی ندارم ، از خون و زخمم بدم میاد، تا حالا هیشکیم نزدم، کتک فصلم تا حالا نخوردم، زیادی ...
😂😂😂😂😂اقا بیخیال تو خیلی ترسکناکی 😂😂😂😂😂😂😂واای خیلی شیرینی بخدا خو تنها راهش همینه اصن ب زدن فک نکن گلم نمیخاد ب روش سامورایی بزنی ب روش سامورایی بووس کن ناااز کن 😂😂😂