2777
2789
عنوان

ذهن خوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 44 پست
خوشبحالش ، معلومه ادم خیلی خوبیه که همچین توانایی و انرژی داره

اره خیلی میگه از بچگی اینطوری بوده ازاوناسکه مثلا باچشاش چیزیو حرکت میده چون قدرتش خیلی بالابوده الان میگه یکم کمترشده بخاطر سنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نمیدونم چه مرگمه، زندگیم ارومه، مشکل حادی هم ندارم

خب اخه درونت همش خشم و نفرته ..یا میگم اون حالت اومد سراغت خودتو مشعول کن یااینکه اونحالتات ب مهربونی ختم کن چرا بزنی مثلا فک کن داری یکیو ناز میکنی و میبوسی اینطوری برا سلامت روح و روانتم خوبه ....وفیلمای خیلی جنگی و خشنم نگا نکن

خب اخه درونت همش خشم و نفرته ..یا میگم اون حالت اومد سراغت خودتو مشعول کن یااینکه اونحالتات ب مهربون ...

باورت نمیشه ینی متنفرم از فیلم با ژانر اکشن‌! فانتزیام عجیبه، اینم بگم که خردادیم و چند شخصیتی

بخند! همین الان
باورت نمیشه ینی متنفرم از فیلم با ژانر اکشن‌! فانتزیام عجیبه، اینم بگم که خردادیم و چند شخصیتی

خب اخه درونت ناراحته ب چند شخصیتی ربطی نداره تو باید از درون پاکسازی بشی ...منم اوایل مثلا ازیکی ک ناراحت میشدم تو ذهن خودم انقد میزدمش تا میمرد بعدک از اونحالت فکر درمیومدم میدیدم خودم دارم درواقع بخودم آسیب میزنم ینی جز حرص وجوش خوردن چیزی برام نیس پس بنابراین سعی کردم اصن ب خشم فک نکنم ناراحت میشم از دست کسی ولی دیگه فکر زدن اینا ب سراغم نمیاد ...ببین باید خودت خودتو بسازی 

خب اخه درونت ناراحته ب چند شخصیتی ربطی نداره تو باید از درون پاکسازی بشی ...منم اوایل مثلا ازیکی ک ن ...

من با کسی مشکلی ندارم ، از خون و زخمم بدم میاد، تا حالا هیشکیم نزدم، کتک فصلم تا حالا نخوردم، زیادی جوگیرم هی دلم میخواد کارهای خارق العاده بکنم همرو با چندین روش سامورایی بزنم لت و پار کنم

بخند! همین الان
من با کسی مشکلی ندارم ، از خون و زخمم بدم میاد، تا حالا هیشکیم نزدم، کتک فصلم تا حالا نخوردم، زیادی ...

😂😂😂😂😂اقا بیخیال تو خیلی ترسکناکی 😂😂😂😂😂😂😂واای خیلی شیرینی بخدا خو تنها راهش همینه اصن ب زدن فک نکن گلم نمیخاد ب روش سامورایی بزنی ب روش سامورایی بووس کن ناااز کن 😂😂😂