ایا واقعا امکان داره ادمایی باشن ک بتونن بفهمن تو ذهن ما چی داره میگذره؟ یه چند وقته جرئت نمیکنم تو اماکن شلوغ و مهمونیا فک کنم، با این تصور که کسی بتونه ذهنمو بخونه
پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدی میگی؟ یعنی واقعا اگه من هر فکری که بکنم (بدون حرف زدن و نشون دادن حرکات) میتونه بفهمه دارم به چی ...
خب البته بگما خیلی ب ندرت هستن چون اینطور آدما خیلی سیرت پاک دارن ولی من خداشاهده یکی از اقوام همسرم هس ک با دیدن قیافت میفهمه تشخیص بده یااینکه میدونه درآینده چه اتفاقاتی برات میوفته ایشون انرژی درمانی میکنن ببین مثلا متوجه میشه اختلافات زندگیتو و یا مردن ویا جداشدن و ازدواجتو ...
جدی میگی؟ یعنی واقعا اگه من هر فکری که بکنم (بدون حرف زدن و نشون دادن حرکات) میتونه بفهمه دارم به چی ...
آره هستن ولی آدمای عادی نه، بعضیا از طریق علوم غرییه، بعضیا ارثی، بعضیا از طریق عرفان به ذهن خوانی میرسن. و لزوما همه افرادی که ذهن خوان هستن آدمای باخدا و باایمانی نیستن. آدمای عادی هم گاهی از حرکات بدن و چهره و چشمها میفهمن منظور طرف مقابل چیه.