2777
2789
عنوان

ذهن خوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و حتی ذهنیاتتو میخونه بهش دروغ بگی متوجه میشه مثلا میگه چرا داری ب چیزایکه بدرت نمیخورن فک میکنیو حر ...

واقعا خوشحالم که همچین ادمیو تو زندگیم ندارم، چون بشدت فکرای عجیب غریب میگزره از سرم

بخند! همین الان
نه اتفاقا وقتیکه کنارشی آرامش داری و از جهاتیم وقتی حرف میزنه نمیدونم چرا همه فکرمتمرکز میشه رو حرفا ...

نمیدونم همه اینجورین یا فقط من ، مثلا امکان داره یجا نشتم در بهترین حالت روحی یهو فک کنم دارم یکیو بشدت کتک میزنم، یا ببخشیدا یه سری فکرای مثبت هیجده ! اگه کسی بتونه ذهنمو بخونه صدرصد فک میکنه روانیم

بخند! همین الان

ببین منو بار اول ک دید گفت شما خیلی اختلاف دارید تو زندگی واینکه مقصر اصلیشم همسرته ک دهن بینه مخصوصا حرف مادرشو گوش میده من واقعاااا هنگ کردم اصن بدون اینکه من چیزی بگم یسری چیزا گف هنگ کردمااا😯😯

نمیدونم همه اینجورین یا فقط من ، مثلا امکان داره یجا نشتم در بهترین حالت روحی یهو فک کنم دارم یکیو ب ...

خب اینا تمام موج منفیه تو ذهنت ب مرور کنار گذاشته میشه اگه بخای اگه اومد تو سرت سریع فکرتو انتقال بده ب چیزای خوب یا خودتو مشغول کاری کن

خب اینا تمام موج منفیه تو ذهنت ب مرور کنار گذاشته میشه اگه بخای اگه اومد تو سرت سریع فکرتو انتقال بد ...

بدبختی اینجاس که فکرامو دوست دارم هی پروبالش میدم، یه سری وقتا حتی شده تو تاکسی بودم دستمو تکون دادم که مثلا دارم میزنم تو صورت یکی

بخند! همین الان