دیروز رفتم یکی از دندونای عقلمو جراحی کردم قبلش بابام رفته بود توی 10 دقه براش انجام داد و درد خاصی نداشت دکتره هم دوره خارج کشورشو رفته بود ولی متخصص جراحی فک و صورت نبود خلاصه منم گفنم 10 دقس برم چیزی نمیشه چشتون روز بد نبینه یک ساعت تمماااام دمش بود خودش میگفت کار دندونت خیلی بده و سخته و تو استخون گیر کرده هرچی دورشو خالی کرد تمام استخونمو تراشید دندونم در نمیومد اخرش با همین ک عین انبردسته 20 دقه باهاش ور رفت تا شکوندش اییینقدر زور میورد به فکم وقتی میخواست بشکونش ک حد و حساب نداشت فقط اروم گریه میکردم زیر دستش مررردم از درد ی بی حسی هم حین کار بینش زدم الانم کلل صورتم ی سمتش همش ورمه عین کسایی ک گواتر دارن شماها چنین تجربه ای داشتبن؟ همین ک اینقدر زووور میزد زیر دندونم محکم و نمیومد بالا خودمم دهنم لثم پاره اش کرد سوز میداد خدا سر هیچ کس نیاره
من که هر طور شده میخوام خارجش کنم . وقتی بهش فشار میاد چنان دردی میگیره که نزدیکه از حال برم . ت ...
هنوز نصفش درنیومده
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
نه ..ی عکس کامل از دندونام گرفتم .برا من رو عصبم بوود
مال من رو استخون فکم بود بخاطر همین عکس پیشرقته گرفتم اما دکتر خودش اشتباه کرد میخواست کامل درش بیاره باید خرد خرد درش میورد فقط استخون دورشو خرد کرد خودشو دیگه شکوندش تا درش اورد
منک ه تو حین جراحی چشمامو بستم فقط یکم فشار حس کردم ...شما با این اوصاف باید پیش متخصص میرفتید
منم کامل چشمامو بستم نیم ساعت اولم دردو تحمل کردم اما بعدش فکمو محکم میگرفت و میکشید میکشید و در نمیومد از دوجا پارش کرد بخاطر همین اذیت شدم وگرن خوده دندون تراشیدن و تیغ زدن دردی نداشت