2777
2789
عنوان

عقل بی عقل

116 بازدید | 26 پست

دیروز رفتم یکی از دندونای عقلمو جراحی کردم قبلش بابام رفته بود توی 10 دقه براش انجام داد و درد خاصی نداشت دکتره هم دوره خارج کشورشو رفته بود ولی متخصص جراحی فک و صورت نبود خلاصه منم گفنم 10 دقس برم چیزی نمیشه چشتون روز بد نبینه یک ساعت تمماااام دمش بود خودش میگفت کار دندونت خیلی بده و سخته و تو استخون گیر کرده هرچی دورشو خالی کرد تمام استخونمو تراشید دندونم در نمیومد اخرش با همین ک عین انبردسته 20 دقه باهاش ور رفت تا شکوندش اییینقدر زور میورد به فکم وقتی میخواست بشکونش ک حد و حساب نداشت فقط اروم گریه میکردم زیر دستش مررردم از درد ی بی حسی هم حین کار بینش زدم الانم کلل صورتم ی سمتش همش ورمه عین کسایی ک گواتر دارن شماها چنین تجربه ای داشتبن؟ همین ک اینقدر زووور میزد زیر دندونم محکم و نمیومد بالا خودمم دهنم لثم پاره اش کرد سوز میداد خدا سر هیچ کس نیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون عقلت بهتر نبود؟

دختر ترسیدم منم باید جراحی کنم از خزرش گذاشتم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
وای نترسونم منم دارم از دندون درد میمیرم میخوام چند روز دیگه برم عقلمو بکشم    

مال بابامم نهفته بود اما راحت درش اورد مال من خیلی سخت بود تازه گفت اون یکی دیگه ات بدتره ی ماه دیگه بیا برای اون گفتم اونو برم پیش متخصص جراح فک و صورت

دندون عقلت بهتر نبود؟ دختر ترسیدم منم باید جراحی کنم از خزرش گذاشتم

بابام پیشش انجام داد ده دقه ای درد خاصیم نداشت اما مال من خودش گفت خیلی سخته شاید مال شما در حد من نباشه شایدم چون متخصص جراح نبود اینقدر طول کشید

منو نابود کرد از ترس منم میخوام برم دندون عقلمو بکشم    

منم... همین درد بهترا تا بزنم صورتمو بپوکونم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
من یه برآمدگی روی استخون فک پایینم حس میکنم . میترسم ریشه دندون عقلم باشه که به استخون فک جوش خورده ...

مال منم به استخونم چسبیده بود بخاطر همین عکس معمولی نگرفنم 350 تومن عکسcbct گرفنم 

منم... همین درد بهترا تا بزنم صورتمو بپوکونم

من که هر طور شده میخوام خارجش کنم . وقتی بهش فشار میاد چنان دردی میگیره که نزدیکه از حال برم .

توام اگر هنوز پوسیدگیش به ریشه نرسیده زود برو خلاص شو که اگر به ریشه رسید میکشتت .