2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 297336 بازدید | 412 پست
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍ ...

سلام عزیزم خوبین میشه خواهشا درخواست دوستیمو قبول کنین سوال دارم 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکسری ضایعه تو ناحیه تناسلی داشتم پیش دکتر زنان رفتم دکتر عاطفه نظری ایشون گفتن که زگیل و برام اون ناخیه هارو کرایو کرد و داروهای تقویت ایمنی دادن بهم خداروشکر چند ماهی هست که دیگه برنگشته ضایعه ها

ببین زگیل تناسلی ۹۰ درصدش میگن از طریق رابطه جنسی پس اگه همسرت داشته حتما توهم مبتلا شدی اگه از نوع کم خطرش باشه مشکلی نیست من خودم یکسال درگیر بیماریش بودم لیزر انجام دادم هم من هم همسرم ولی همسرم فقط با یک بار لیزر اوکی شد من ن نزدیک یکسال درگیر بودم میتونم درکت کنم چون من خودمم خیلی ناراحت بودم سر این قضیه  ولی خوب میشه واکسنارو بزن هم خودت هم همسرت رابطه اصلا ب هیچ عنوان نباید داشته باشین از ژلیت استفاده نکن چون  زگیلارو زخمی میکنه باعث بیشتر شدنشون میشه رابطه معقدی ب هیچ عنوان نباید داشته باشین  من دکترم شیراز بودهم تحت نظر زنان بودم هم واسه لیزر زگیلا دکتر پوست میرفتم 

من چندجا رفتم برای درمان زگیل تناسلی ولی هزینه های زیادی میخاستن برای انجام لیزر از طریق نی نی سایت دکتر عاطفه نظری رو رو پیدا کردم و رفتم مطبشون ایشون کلا با فیریز کردن موافق بود نه لیزر واینکه با یک چهارم هزینه های دکترای دیگه که بهم گفته بودن برام کرایو انجام دادن و خداروشکر نتیجه ام گرفتم ازشون واقعا راضیم از این دکتردلسوز و مهربون

نه كرايو نه فيريز راه درمان قطعى نيست 

من دچار اين بيمارى شده بودم همه راه ها رو امتحان كردم فايده نداشت تا اين كه تو اينستا با يه پيج اشنا شدم كه همش روش درمانش عالى بود و هم تضمينى Clinic._mohamadi@اينم شمارشه٠٩٣٦١٥٧٨٥٢٦

خانمها همین الان از مطب دکتر برگشتم از دیروز که جواب رو گرفتم تا امروز برام یه عمر گذشت دکتر ...

سلام عزیزم خوبین؟ گلم میشه لطف کنید اگه تهران هستین اسم دکترتون رو بگین؟ راضی بودین ازش؟ درمان شدین؟

بچه ها یه چیز میگم تجربه خودم:

من ۳ سال پیش متوجه زگیل تو ناحیه و ا - ژن شدم و رفتم دکتر و آزمایش؛ تایید شد که زگیل هست اما از نوع کم خطر

کلی دوا و درمون

هیییچی بهتر نشد

تا اینکه همینجا تو نی‌نی‌سایت خوندم یکی از بچه ها گفته بود سرکه سیب برای درمانش خوبه

هرشب یه دسمال کاغذی رو آغشته به سرکه سیب میکردم و میزاشتم دم و ا - ژنم یطور که نره داخل اما خب با زگیل ها در تماس هم باشه، هروز صب پامیشدم تعدادی از زگیل ها روی دسمال سیاه شده بودن و چسبیده بودن تو یک هفته کاملا درمان شد و تا الان هم دیگه خبری ازشون نیست خوشبختانه🥰

اگر دچار شدین اصلا هول نکنید و این روشو استفاده کنید

(فقط بگم که سوزش شدید داره چند لحظه اول که دسمال رو میزارید و بعد طبیعی میشه)

بچه ها منم حدود ۳،۴ سال پیش متوجه چندتا جوش تو قسمت تناسلیم شده بودم رفتم دکتر زنان برام با لیزر سوزوندشون دیگه نرفتم پیشش، خودم سرکه سیب میذاشتم، از داروخونه یه پماد گرفتم زدم ولی باز یجای جدید جوش میزد خیلییییی روی اعصاب و روانم تاثیر گذاشته بود و خیلی ناراحت بودم براش دیگه خودم تو اینترنت کلیییی سرچ کردم که چی بخورم چون میدونستم که باید ویروسش از تو خون پاک بشه فقط باید سیستم ایمنی بدنتونو تقویت کنید و روحیتونو از دست ندین. مکمل های تقویتی بخورید. من عسل و سیاهدونه و بادوم و نارگیل رو قاطی کردم و یکماه پشت سرهم خوردم.

سیر هم عااالیه هررروز یدونه حبشو با اب میخوردم رفتم واکسن گارداسیل رو هم زدم و دیدم به طرز معجزه آسایی دیگه هیچ جوشی نزد و خدا بهم کمک کرد و از شرشون خلاص شدم🙂🙂

طب سنتی افلاطون درمان زگیل تناسلی با داروی گیاهی 09179170344

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروی گیاهی شماره تماس 09179170344 ارسال دارو به کل ایران با پست سفارشی
سلام دوستان  من علی هستم و میخوام تجربیاتمو با شما به اشتراک بزارم امیدوارم مفید باشه براتون.✅ ...

اقا شما رابطه جنسی متعدد داشتی؟؟؟ ینی مبخام بدونم فقط از طریق رابطه جنسیه؟؟؟

سلام. من یک دکتر خیلی خوب میشناسم. دکتر زهرا طالب زاده. یکی از دوستان من به ایشون  مراجعه کردن و مشکلشون حل کردن. اگر سیستم ایمنی بدن تقویت کنی احتمال اینکه دوباره بزنه کم میشه.

سلام دوستان قرص پاورفیت بخرید واقعا خیلی خوبه مال من خیلی خیلی زیاد بودن ۵ جلسه کرایوتراپی رفتم بازم بی فایده بود منی که سیگار میکشم سیستم ایمنی بدنم ضعیف بود این قرص ها مال تقویت سیستم ایمنی بدن هستن واقعا در عرض یه ماه و نیم رفتن تو داروخانه ها هم هست اینترنت هم سرچ کنید هست ۱۹۷ هزار قیمتشه بخدا چون خودم خیلی استرس داشتم گفتم بیام وقت بزارم اینارو براتون بگم اگه خوب شدید یه دعا هم برامن بکنید😊